• Emisiuni
  • Groapa
  • Cum îl descrie Constantin Dogioiu pe Boian, personajul pe care îl joacă în serialul „Groapa”: „Nu are buton de pauză sau stop”

Cum îl descrie Constantin Dogioiu pe Boian, personajul pe care îl joacă în serialul „Groapa”: „Nu are buton de pauză sau stop”

Cum îl descrie Constantin Dogioiu pe Boian, personajul pe care îl joacă în serialul „Groapa”: „Nu are buton de pauză sau stop”

În episodul 8 al serialului Groapa, telespectatorii l-au cunoscut pe Boian Cerdak, un nou personaj care vine să tulbure liniștea comunității. Este interpretat de Constantin Dogioiu, un actor cu o experiență bogată în cinematografie și teatru.

Într-un interviu exclusiv pentru PRO TV, Constantin Dogioiu a povestit mai multe despre această experiență.

Cum ai primit vestea că vei juca în serialul Groapa și ce înseamnă pentru tine colaborarea cu această echipă?

Cred că am primit foarte bine vestea, apucându-mă de treabă după doar două minute de atenție pe proaspetele emoții plăcute, foarte plăcute și mai puțin plăcute. Colaborarea cu echipa a fost intensă, dar lină, plăcută, dar solicitantă și bogată în descoperiri despre mine, colegi, actorie, regie, imagine, sunet, producție.

Gallery

După experiența din „Clanul”, joci din nou un personaj negativ. Cum l-ai descrie pe Boian Cerdak?

Nu l-aș descrie ca fiind un personaj negativ. Cred că este un om înzestrat cu destule abilități necesare supraviețuirii, dar este foarte contorsionat din punct de vedere psihologic. Simte o lipsă acută de validare, nedându-și seama că asta provine dintr-o înțelegere defectuoasă a iubirii. E un om nefericit, care nu are buton de pauză sau stop la playlist-ul acțiunilor dictate de orgoliul său.

Unde te pot vedea spectatorii, în afara acestui proiect?

Până la sfârșitul acestui an, voi avea 12 reprezentații la Teatrul Bulandra aferente spectacolelor „Tatăl”, „Platonov”, „Richard 3”.

Ce rol ți-ar plăcea să joci în viitor?

Nu îmi doresc un rol anume, știu doar ce criterii ar trebui să îndeplinească orice context artistic din care vreau să fac parte: un text care, în timpul primei lecturi, să îmi excite imaginația și măcar să-mi dea iluzia unui univers psihologic coerent; un regizor care să mă trateze ca un partener creativ; un producător care să mă trateze ca un partener de afaceri.

Cum este Constantin Dogioiu după ce pleacă de la filmări? Care sunt activitățile tale preferate ?

Tind să cred că, indiferent de context, reușesc să fiu, într-o proporție majoritară, același om. În mod cert, asta încerc: să fiu senin, ludic, sincer, cumpătat, blând, generos. Activitățile preferate sunt cele care îmi provoacă plăceri senzoriale și psiho-emoționale. Probabil că cea mai mare/ constantă plăcere e să navighez cât mai conștient între stările de echilibru și dezechilibru.

Sursă foto: PRO TV

Nu ratați, în exclusivitate, pe VOYO, episodul nouă din GROAPA!

Vezi și: 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Groapa

Articole pentru emisiune Groapa

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni