• Emisiuni
  • Groapa
  • Într-un oraș aflat în căutarea liderului, Sasha vrea să aducă liniștea: „Aici e GROAPA. E casa voastră!”

Într-un oraș aflat în căutarea liderului, Sasha vrea să aducă liniștea: „Aici e GROAPA. E casa voastră!”

Într-un oraș aflat în căutarea liderului, Sasha vrea să aducă liniștea: „Aici e GROAPA. E casa voastră!”

O familie în care nici măcar rudele de sânge nu-și mai găsesc pacea și înțelegea. Un oraș în care, de ani de zile, exista o singură voce, care acum nu știe pe cine să mai creadă. Doi oameni care s-au întâlnit și au devenit direct dușmani, considerând că un simplu act de mediere va aduce toate conflictele să fie egale cu zero. O viață în care pentru a supraviețui, trebuie să fii cel mai puternic. Și cum familia e totul, trebuie să descoperi în cine să ai încredere și pe cine să minți. De ieri, pe VOYO, în exclusivitate este disponibil, un nou episod din serialul GROAPA!

Gallery

Te duci până la capătul lumii, dar tot aici, acasă, pâinea e pâine și vinu-i vin”. Un mesaj puternic, aparent sincer spus de Franco comunității. Ce fac ei? Sunt mai încrezători ca niciodată că nou venitul este de partea lor și le aduce un bine, pe lângă faptul că le botează copiii. ”Noi am greșit. Ai dreptate, domnul Sasha”. Mesajul aceleiași comunități către băiatul familiei Vlahu. În cine cred ei cu adevărat?

Ce vrei? Altfel nu veneai cu mâncare!”. Vorbele lui Sandu către Vali, fiul care spera că-i va deveni mâna dreaptă și care acum caută metode disperate prin care să-i atragă atenția. ”Vorbește cu Sasha. Vezi el ce zice”. Continuarea unei discuții prin care Vali simte că nu mai are niciun drept în neam. Ce șansare mai are prințișorul să arate că încă este util celor pe care i-a slujit de când era copil?

Poate am greșit. M-am bazat pe frăția care nu mai există”. Cuvintele grele spuse de Sasha care nu știe ce să mai facă și în ce direcție să-și mai îndrepte atenția pentru a readuce totul pe linia de plutire. ”Nu vă ține nimic cu forța. Aici e Groapa. E casa voastră. Apărați-vă casa”. Mesajul lui către toți oamenii care-l văd ca un lider. Ce planuri mai are el în mânecă și cum le poate duce pe toate la îndeplinire?

Manuela vrea să fie de ajutor soțului ei, să simtă că face tot ce ține de ea pentru a-și vedea bărbatul în fruntea familiei. Mari simte că ceva bine se poate întâmpla în viața ei, dar nu știe cât de legat este de trecutul ei. Aura și Iolanda ascund secrete care pot avea un efect puternic asupra familiei lor, dar nu sunt conștiente de acest aspect. Fiecare membru al familiei bifează și adaugă lucruri pe lista lor de interes.

Nu ratați, în exclusivitate, pe VOYO cel de-al șaptelea episod GROAPA!

GROAPA – Familia e totul

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Groapa

Articole pentru emisiune Groapa

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni