• Emisiuni
  • Groapa
  • Teona Stavarachi este Alma Coman, cea care a iubit un bărbat și a venit după el într-o lume străină ei, în GROAPA!

Teona Stavarachi este Alma Coman, cea care a iubit un bărbat și a venit după el într-o lume străină ei, în GROAPA!

Teona Stavarachi este Alma Coman, cea care a iubit un bărbat și a venit după el într-o lume străină ei, în GROAPA!

O lansare așteptată de către toți cei de acasă. O poveste care va surprinde prin fiecare personaj, cadru și element care va face diferența. Timpul se scurge, iar GROAPA, noul serial de pe PRO TV și VOYO, este tot mai aproape de premieră. 

Teona Stavarachi este cea care o va aduce în fața telespectatorilor pe Alma Coman, eroina principală și cea care va simți cum viața i se schimbă... într-o clipită! Deși la prima vedere este o jurnalistă care se îndrăgosește prea rapid, se pare că personajul interpretat de frumoasa actriță ascunde multe enigme. 

Despre interacțiunea cu personajul principal, Teona declară: „cel mai mult interacționez cu Sasha, interpretat de Daniel Nuță, despre care am spus deja de multe ori că a fost surpriză să descopăr că ne înțelegem foarte bine, ceea ce ajută enorm la chimia dintre personajele noastre care au un parcurs destul de greu și intens împreună”. Actrița a completat, oferind informații și despre celelalte interacțiuni ale ei de la filmări: ”am avut niște lupte puternice de dus cu Zina Vlahu, mama lui Sasha, interpretată de Maria Buză, cu care este o plăcere să te întâlnești pentru că nu există moment în care să nu te facă să te simți bine cu câteva versuri cântate absolut superb. Și cu Sandu Vlahu am avut niște discuții interesante, tatăl lui Sasha, interpretat de Nicu Mihoc, de la care am cules cele mai frumoase povești de viață, m-am întâlnit mult și cu Mari (Dana Rogoz), Iolanda (Antonia Scutaru), Aura (Ioana Brumar), Manuela (Monica Bîrlădeanu) și cu toate că interacțiunea între personajele noastre e de multe ori tensionată, în afara camerelor de filmat ne înțelegem foarte bine”.

Acțiunea a pus-o nu doar o dată în fața unor filmări încărcate emoțional, iar despre acestea, Teona spune: „m-am provocat mult acasă, mi-am căutat resursele, inspirația, am săpat în amintiri și mi-am dat voie să fiu vulnerabilă. M-au ajutat enorm și partenerul și echipa”.

„Alma e un personaj puternic, da, e ușor naivă și se lasă ușor pradă sentimentelor, dar cu toate astea, e sinceră și hotărâtă atunci când acționează sau spune ceva. Nu se conformează de dragul nimănui, nu se lasă influențată, dacă ceva i se pare greșit sau simte că nu e bine, nu stă prea mult pe gânduri, e încrezătoare în propriile-i convingeri”, mai adaugă Teona despre rolul ei din super producția GROAPA! 

GROAPA... în curând pe PRO TV și VOYO! Până atunci, un nou promo al sezonului poate fi urmărit AICI

GROAPA – Familia e totul

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Groapa

Articole pentru emisiune Groapa

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni