• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • VIDEO Tinerii care vor să-i învețe pe miri să danseze pentru nuntă. Ce vor să facă cu 50.000 de euro

VIDEO Tinerii care vor să-i învețe pe miri să danseze pentru nuntă. Ce vor să facă cu 50.000 de euro

Andrei Ichim Andronache și Ana Maria Adonicioaei sunt dansatori profesionști. Școala de dans pe care o conduc acum este visul lui, dar antreprenorii au primit o lovitură puternică în pandemie. S-au adaptat repede și au venit cu o idee nouă.

Cei doi tineri antreprenori au început afacerea predând lecții de dans într-un spațiu pe care-l dețineau în Iași. Aici au instruit peste 1.300 de perechi de miri. Pentru că au creat o comunitate online de 500.000 de oameni, s-au gândit să realizeze tutoriale online, de pe urma cărora mirii pot învăța să-și facă propriul dans de nuntă.

Acum vor să construiască cea mai mare platformă online de dansul mirilor din lume. Cei care vor să învețe să danseze pentru cel mai frumos moment al serii trebuie să plătească 80 de euro. Cursul online durează o oră.

Însă, marea problemă e că ei nu au demonstrat că pot face profit din această activitate. Cele 20 de comenzi pe care le-au avut până acum nu îi pot face pe lei să creadă că afacerea lor are potențial.

Dragoș Petrescu a fost cel mai vehement și le-a atras atenția că nu se pot prezenta în fața unor investitori, cărora le cer 50.000 de euro, fără să facă dovada că există interes pentru produsul lor.

Ana și Andrei au venit nepregătiți în fața leilor, cu un simulacru de business plan, cu un produs-proiect care nu există. Să spun sincer, am fost dezamăgit”, a spus finanțatorul la final.

Urmăriți emisiunea Imperiul Leilor pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni