• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • Dragoș Petrescu este în continuare investitor la Imperiul Leilor, în sezonul al patrulea! Ce sărbătorește în aceste zile

Dragoș Petrescu este în continuare investitor la Imperiul Leilor, în sezonul al patrulea! Ce sărbătorește în aceste zile

Dragoș Petrescu este în continuare investitor la Imperiul Leilor, în sezonul al patrulea! Ce sărbătorește în aceste zile

Dragoș Mihai Petrescu este fondator al lanțului City Grill Restaurants, coordonator al Coaliției pentru Dezvoltarea României, vicepreședinte al Romanian Business Leaders și secretar general al Organizației Patronale a Hotelurilor și Restaurantelor.

Omul de afaceri a intrat în lumea afacerilor în anii '90, când a început să vândă ziare și a deschis ulterior în Piața Dorobanți o tarabǎ, după care mai multe. 
 
Debutul propriu-zis ca antreprenor în industria ospitalitǎții a avut loc în anul 1999, când, în asociere cu Cǎtǎlin Mahu, a fondat brandul de restaurante „La Mama”. În anul 2004, Dragoș Petrescu s-a retras din asociere și a deschis, ca asociat majoritar, primul restaurant City Grill din București, în cartierul Primǎverii. În urmǎtorii ani s-au pus bazele unor branduri noi precum „City Café”, „Trattoria Buongiorno” și „Hanu’ Berarilor”. Dragoș Petrescu a redeschis și restaurantele simbolice ale Bucureștiului - Caru' cu Bere, Hanu' lui Manuc și restaurantul Pescǎruș din Parcul Herăstrau.
 
Pe pagina sa de Instagram, unde are aproape 40 de mii de urmăritori, investitorul anunță în prima zi a lui august că în această perioadă este petrecerea anuală City Grill. 
 
Vezi imaginile în Galeria Foto 

Imperiul Leilor - Sezonul al patrulea

Și în acest an, liderii unor afaceri de succes din România îi vor căuta pe antreprenorii care merită să fie cunoscuți în domeniul lor și le vor oferi șansa de a face o schimbare reală! Pe scaunele investitorilor se vor așeza oameni cu experiență, viziune și dorință de a vedea cum piața de business din România se dezvoltă tot mai mult.

Opt lei se vor afla în acest sezon în fața celor de acasă, unii având deja câteva sezoane în care au schimbat destine, iar alții fiind pentru prima dată în acest rol. Printre cei care revin se află: veteranul, Dragoș Petrescu, cunoscut celor de acasă încă din primul sezon, fondatorul lanțului de restaurante City Grill, Dan Șucu, creatorul și proprietarul celui mai important brand românesc de mobilă și home deco, Mobexpert și Cristina Bâtlan, fondatoarea și proprietara brandului Musette, care se află în show încă de la sezonul doi și Dr. Wargha Enayati, fondatorul Rețelei Private Regina Maria și al Enayati Medical City, aflat în emisiune de anul trecut. 

Alături de aceștia vor fi patru noi investitori: Daniel Mischie, CEO City Grill, Mircea Căpățînă, Cofondator &  Director de Marketing SmartBill, Felix Pătrășcanu, proprietar Fan Courier și Răzvan Raț, fost fotbalist și investitor de succes. 

Timp de trei sezoane, sute de afaceri aflate la început sau proiecte cu un potențial spectaculos au primit șansa la care sperau și unele dintre ele au început să sedimenteze deja un drum pe care vor putea cunoaște succesul. Acum este vremea altora să facă primul pas. 

Leii sunt pregătiți! Antreprenorii au cele mai bune planuri. E vremea să înceapă investițiile! Până când noul sezon va putea fi urmărit la PRO TV și pe VOYO, toți pasionații pot afla noutăți de la filmările, urmărind conturile sociale ale show-ului. 

Imperiul Leilor – Investește în tine!

Vezi imaginile în Galeria Foto 

FOTO: IMPERIUL LEILOR/ INSTAGRAM IMPERIUL LEILOR 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni