• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • Dr. Wargha Enayati este investitor și în sezonul al patrulea Imperiul Leilor! Cum surprinde pe Instagram 

Dr. Wargha Enayati este investitor și în sezonul al patrulea Imperiul Leilor! Cum surprinde pe Instagram 

Dr. Wargha Enayati este investitor și în sezonul al patrulea Imperiul Leilor! Cum surprinde pe Instagram 

Dr. Wargha Enayati este investitor și în sezonul 4 al emisiunii ”Imperiul leilor” și promite ca toată experiența uriașă pe care o are ca antreprenor să schimbe în bine vieți. 

A reușit să pună pe picioare prima rețea privată de sănătate din România - Regina Maria, după care a construit Enayati Medical City, primul oraș medical din România. Este președintele Enayati Group, un consorțiu de companii din domeniul medical și de peste 10 ani e cel care a înființat Fundația Inovații Sociale Regina Maria.
 
A avut primul contact cu România la începutul anilor ‘80, când a devenit student al Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca și s-a format inițial ca medic cardiolog.
 
Pentru știrileprotv.ro, a povestit:
 
”Banii, după un număr de bani nu mai contează cât să ai și cât nu ai. Deci intri într-o panică. Adică sau te gândești că te retragi undeva pe o insulă și nu te mai interesează nimic. Sau dacă ai un pic de bun simț, te gândești că având bani sau având know-how și responsabilitate de a găsi soluții pentru îmbunătățire a lumii. Și pentru mine asta e un stres care se produce, această responsabilitate, și în direcția asta încerc să lucrez.”
 
Pe pagina personală de Instagram, Dr. Wargha Enayati a postat video-uri și fotografii recente care arată energia pozitivă de care dă dovadă, încrederea în viață și bucuria cu care trăiește și își pune în aplicare planurile. Într-o poză poartă ochelari de soare și are o atitudine cu totul neașteptată, iar într-un video dansează fericit. 

Vezi în Galeria Foto

Imperiul Leilor - Sezonul al patrulea

Și în acest an, liderii unor afaceri de succes din România îi vor căuta pe antreprenorii care merită să fie cunoscuți în domeniul lor și le vor oferi șansa de a face o schimbare reală! Pe scaunele investitorilor se vor așeza oameni cu experiență, viziune și dorință de a vedea cum piața de business din România se dezvoltă tot mai mult.

Opt lei se vor afla în acest sezon în fața celor de acasă, unii având deja câteva sezoane în care au schimbat destine, iar alții fiind pentru prima dată în acest rol. Printre cei care revin se află: veteranul, Dragoș Petrescu, cunoscut celor de acasă încă din primul sezon, fondatorul lanțului de restaurante City Grill, Dan Șucu, creatorul și proprietarul celui mai important brand românesc de mobilă și home deco, Mobexpert și Cristina Bâtlan, fondatoarea și proprietara brandului Musette, care se află în show încă de la sezonul doi și Dr. Wargha Enayati, fondatorul Rețelei Private Regina Maria și al Enayati Medical City, aflat în emisiune de anul trecut. 

Alături de aceștia vor fi patru noi investitori: Daniel Mischie, CEO City Grill, Mircea Căpățînă, Cofondator &  Director de Marketing SmartBill, Felix Pătrășcanu, proprietar Fan Courier și Răzvan Raț, fost fotbalist și investitor de succes. 

Timp de trei sezoane, sute de afaceri aflate la început sau proiecte cu un potențial spectaculos au primit șansa la care sperau și unele dintre ele au început să sedimenteze deja un drum pe care vor putea cunoaște succesul. Acum este vremea altora să facă primul pas. 

Leii sunt pregătiți! Antreprenorii au cele mai bune planuri. E vremea să înceapă investițiile! Până când noul sezon va putea fi urmărit la PRO TV și pe VOYO, toți pasionații pot afla noutăți de la filmările, urmărind conturile sociale ale show-ului. 

Imperiul Leilor – Investește în tine!

FOTO: IMPERIUL LEILOR/ INSTAGRAM IMPERIUL LEILOR 

W
argha Enayati Instagram 

Vezi și PROMO pentru sezonul al patrulea Imperiul Leilor:

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni