• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • Imperiul Leilor, 3 octombrie 2023: Olivia Pamfil cere 250.000 euro pentru 20% din afacerea sa cu hotelul pentru căței

Imperiul Leilor, 3 octombrie 2023: Olivia Pamfil cere 250.000 euro pentru 20% din afacerea sa cu hotelul pentru căței

Olivia Pamfil a venit la Imperiul Leilor pentru a prezenta afacerea sa – un hotel de lux pentru câini. Este prima unitate din această tipologie care deține inclusiv o piscină pentru animăluțe.

După ce și-a prezentat ideea de afacere și a spus ce are de gând să facă cu cei 250.000 de euro pe care îi cere de la cei cinci investitori, Leii s-au arătat interesați de afacere și au început să îi adreseze întrebări:

„Pari un antreprenor serios! Tu, cu cei 250.000 construiești clădirile și facilitățile pentru antrenori și câini. Nu ți se par cam puțini bani?”, au fost curioși Leii.

Gallery

​Totuși, Wargha Enayati a fost de părere că dispoziția câinilor nu este la fel de importantă precum cea a oamenilor, motiv pentru care a refuzat să investească în Dog Resort:

„Nu este prioritar pentru mine să investesc în câini, ci să rezolvăm problemele oamenilor. Mă retrag”, a spus Wargha Enayati.

Răzvan Raț a fost primul dintre investitori care a crezut în afacerea Oliviei, făcându-i o nouă oferă: 250.000 de euro pentru 35% din companie.

„Spun de la început că mă interesează, am mai discutat cu prieteni care au spus că este cerere pe piața asta. Pot să fac o ofertă de 250.000 de euro, dar pentru 35% din afacere”, a spus Răzvan.

„Oferta mea este 250.000 euro pentru 35% din afacerea ta!”, a spus și Dan Petrescu.

Cristina Bâtlan i-a oferit sprijinul său moral, desi a refuzat să îi facă o ofertă:

„Olivia, e minunat că reușiți să faceți asta pentru că ei au nevoie de socializare cu animale, nu cu oameni. Mă retrag de la investiție, dar sunt alături de tine dacă vrei să te consulți. Îți doresc success”, a spus Cristina Bâtlan.

„Tu și soțul tău sunteți exact ce îmi doresc de la parteneri. Oferta mea este de 250.000 de euro pentru 30% din companie. Știi ce am observat de mulți ani? Oamenii care au animale sunt mai empatici!”, a spus Mircea Căpățână.

Deși nu s-a așteptat să aibă parte de trei oferte din partea Leilor, Olivia a decis să colaboreze pe viitor alături de Mircea Căpățână:

„Noi doi o să ne înțelegem foarte bine!”.

Ulterior, Olivia a avut parte de o surpriză deoarece Mircea Căpățână alături de Răzvan Raț i-au pășit pragul curții și au hotărât să se ancoreze împreună în afacerea Dog Resort.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Ce este Dog Resort, afacerea cu care Olivia Pamfil a venit la Imperiul Leilor

Dog Resort este o afacere care a pornit din pensiune pentru câini, iar Dog Resort Park Gradistea va avea o capacitate de cazare pentru 100 de căței. Spatiile de cazare o sa acopere toate nevoile (cazare home-style pentru căței mici sau/anxiosi care au nevoie de prezenta umana permanenta, cazare în spatii individuale cu spatii de joaca comune, pentru cateii sociabili, cazare în spatii cu curte individuala, pentru cateii agresivi). În plus, unitatea va conține cabinet medical, frizerie canina și, separat, primul parc de distractii pentru câini din Romania.

Cine este Olivia Pamfil, afacerista de la Imperiul Leilor

De la o vârstă fragedă, Olivia Pamfil conștientiza că nu dorea să fie sub autoritatea altora, mai ales pentru că a crescut sub supravegherea unei mame destul de severe. A finalizat cu succes studiile de Drept la Timișoara, obținând apoi un master în marketing și comunicare în afaceri la ASE. Înainte de a-și urma drumul ca antreprenor, a petrecut o perioadă lucrând exclusiv pentru alți antreprenori, evoluând treptat de la poziția de asistent manager la cea de manager general. A încercat să studieze în Olanda la patru universități diferite, reușind să fie acceptată la una dintre ele, dar, din nefericire, a reușit să parcurgă doar un semestru, întrucât nu a mai putut susține financiar următorii ani.

În perioada 2006-2008, și-a asumat rolul de project manager la diverse companii din București, dar viața i-a adus provocări serioase. A trebuit să facă față dificultăților în timp ce avea grijă de băiețelul ei diagnosticat cu ADHD și de noua ei fetiță, care avea un program de somn haotic. Olivia a fost preocupată de starea de sănătate a copiilor săi și a căutat sfaturi medicale la numeroase spitale, din frica că și cel de-al doilea copil ar putea avea probleme de sănătate. Deși fetița nu a fost diagnosticată cu nicio afecțiune, medicii au constatat că Olivia suferea de oboseală cronică. Cu siguranță, nu a fost deloc ușor să îmbine rolurile de mamă, antreprenor și soție.

În această perioadă, viața i-a adus și întâlnirea cu Sebi, un dresor de câini, care avea să devină parte integrantă a vieții sale. Împreună cu el, s-a mutat într-o nouă etapă a vieții sale și a decis să ceară divorțul, deși soțul nu era de acord și nu dorea să îi lase copiii. A deschis Dog Resort și a obținut dreptul în instanță de a crește fetița, momente care păreau minunate. Din păcate, bucuria a fost umbrită de pierderea lui Sebi, care a decedat la vârsta de aproximativ 40 de ani din cauza unui infarct miocardic.

Cu determinare și curaj, ea a continuat munca începută alături de Sebi și a dezvoltat afacerea în continuare, știind că acesta ar fi fost mândru de realizările lor. Nu a trecut mult timp de la decesul iubitului când a întâlnit pe actualul ei soț, un pasionat de muzica punk și de câini. Acesta era și el un dresor și acum lucrează împreună pentru a crește și dezvolta afacerea lor. Cei doi locuiesc în Mogoșoaia, alături de fiica lor.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni