• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • Imperiul Leilor, 17 octombrie 2023. Fondatorii „Momirov Cosmetics” și-au prezentat produsele cu aur de 24k și acid hialuronic

Imperiul Leilor, 17 octombrie 2023. Fondatorii „Momirov Cosmetics” și-au prezentat produsele cu aur de 24k și acid hialuronic

Momirov Cosmetics s-a remarcat în piața românească prin produsele cosmetice cu aur, câștigând și două premii în 2022 pentru două dintre ele. De la serul cu aur de 24k și acid hialuronic, votat produsul anului 2022 la Cosmobeauty, au urmat, conform cerințelor clientelei, alte 40 de produse.

Gallery

​George și Tiana Momirov sunt fondatorii brand-ului „Momirov Cosmetics” și au venit la Imperiul Leilor pentru a cere 200.000 de euro pentru 20% din afacerea lor.

Wargha Enayati le-a făcut o ofertă celor doi, mai exact 200.000 de euro pentru 40% din compania lor.

„Eu nu aș accepta oferta domnului Wargha în locul vostru pentru că sunteți într-o fază prea devreme ca să oferiți 40% din afacerea voastră. Sfatul meu este să mai stați un an. Eu mă retrag.”, a spus Mircea Căpățînă.

„Suntem dispuși să dăm cei 40% din companie, dar până vă recuperați investiția, după care să trecem la 20%. În trei ani.”, a fost contraoferta celor doi.

„Trei ani este ok, dar cu 25% după trei ani”, a spus, mai apoi, Wargha Enayati. Cei doi nu au acceptat oferta, spunând că se vor întoarce anul viitor.

Cine este Tiana Momirov

Tiana Momirov s-a născut în Arad și a urmat Facultatea de Publicitate în Timișoara, Master în Formulare și inovare cosmetică la Universitatea de Medicină din Timișoara.

Prima întâlnire cu antreprenoriatul a avut-o la 22 de ani când a falimentat un salon de frumusețe. Atunci, și-a promis să nu mai deschidă nimic, până nu stăpânește domeniul.

A lucrat 8 ani ca manager într-o agenție de marketing, specializându-se pe comerțul electronic. Acolo și-a cunoscut soțul care inițial i-a fost client. El a încurajat-o să plece din agenție și să devină antreprenoare. În 2018 s-au căsătorit.

Vezi momentul complet în videoclipul de mai sus

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni