• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • Investiții pe termen lung, ”mentorat de calitate și sfaturi bune” în această seară, la Imperiul Leilor!

Investiții pe termen lung, ”mentorat de calitate și sfaturi bune” în această seară, la Imperiul Leilor!

Investiții pe termen lung, ”mentorat de calitate și sfaturi bune” în această seară, la Imperiul Leilor!

În doar câteva ore, pe PRO TV, începe cea de-a șaptea ediție din cel de-al patrulea sezon al show-ului în care cei care fac performanță, cresc și investesc în România își găsesc locul și pot face pasul spre următorul nivel.

Gallery

Imperiul Leilor revine, de la ora 21:30, și le aduce celor de acasă poveștile de viață și lecțiile care pot inspira, care pot oferi tuturor motivația pentru a începe ceva nou. Toți cei care îi vor convinge pe Lei, vor obținea finanțarea necesară, dar și mentori pe viață!

Patru dintre investitori sunt gata să-și reia locul, Mircea Căpățînă (Marketing Guru), Cristina Bâtlan (Antreprenor în serie), dr. Wargha Enayati (Doctor în afaceri de bine) și Răzvan Raț (Jucător la profit). Alți patru, Dragoș Petrescu (Veteranul Imperiului), Daniel Mischie (Omul de fier al ospitalității), Felix Pătrășcanu (Investitor de cursă lungă) și Dan Șucu (Business Titan), se vor roti ca de fiecare dată. Opt persoane de succes gata să dea mai departe din toată experiența lor!

După multe întrebări și discuții care urmăresc atât cifrele, cât și toate elementele vitale ale unei business, cei opt investitori vor lua decizia de a finanța sau nu, cu proprii bani, afacerile pe care le vor descoperi. Munca lor abia va începe din acea clipă, având în vedere că va urma cel de-al doilea pas, în care verificările suplimentare de business vor certifica informațiile prezentate.

De pe Tik Tok direct în fața Leilor! Un tânăr cu peste 300 de mii de urmăritori pe platforma socială are o propunere de afacere inedită și e decis să demonstreze că merită o șansă. ”Iubesc business de când aveam 10 ani”, va povesti el, înainte de a spune că de la 17 ani stă singur și că a început afacerea, primind ajutor, inclusiv de la bunicii lui. Ce îi vor promite Investitorii de acesta se va declara mulțumit de ”un mentorat de calitate și sfaturi bune”, aflăm în doar câteva ore.

Leii sunt pregătiți! Antreprenorii sunt gata să-și prezinte planurile. Sezonul Imperiul Leilor continuă în această seară, de la ora 21:30, pe PRO TV. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Imperiul Leilor – Investește în tine!

Share

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni