• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • Imperiul Leilor, 7 noiembrie 2023. Dana și Darko Jovik vor să aducă berea artizanală mai aproape de români. De ce nu au primit finanțare din partea investitorilor

Imperiul Leilor, 7 noiembrie 2023. Dana și Darko Jovik vor să aducă berea artizanală mai aproape de români. De ce nu au primit finanțare din partea investitorilor

Dana și Darko Jovik s-au întors de curând din America și au decis să își deschidă propria lor microberărie artizanală. Aceștia au venit la Imperiul Leilor pentru a primi 200.000 de euro pentru 30% din afacerea lor.

Gallery

​Dana și Darko Jovik și-au început afacerea în 2013, iar de atunci marea parte a timpului lor este investit în aceasta. Cei doi sunt foarte implicați și își doresc să dezvolte piața berilor artizanale din România, o industrie care nu este foarte populară în România.

Cei doi au cerut de la Lei 200.000 de euro pentru 30% din afacere. După ce și-au susținut prezentarea, investitorii au fost invitați să servească din băuturile produse de Dana și Darko. Abia după degustare, ei au putut să adreseze întrebările ale căror răspunsuri pot schimba complet decizia finală.

 „Îmi place mult de voi și sper să auzim de bine de voi mai departe. Eu personal nu găsesc un motiv suficient de bun încât să investesc”, a spus Mircea Căpățînă.

„Pentru 30% voi ați vrea 200.000 de euro. Lucrurile astea nu se corelează foarte bine. Pentru asta, din punct de vedere al investiției, sunt out”, a spus și Dan Șucu.

Cristina Bâtlan a avut o cu totul altă atitudine. S-a alăturat acestora pentru a le arăta cum trebuie să arate o negociere

„Eu ce îți cer ție, pentru că ești cel mai tare și ai cele mai multe restaurante, te rog listează-mă în două restaurante ale tale. Mircea, tu ești lider al comunității hypster, poți să îmi promiți că îmi vinzi 50 de ore de tutorat? Răzvan, ești de acord să fii imaginea noastră la bere fără alcool? Cristina, vrei să vii alături de noi și să ajuți?”, a spus Cristina Bâtlan.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Cine sunt Dana și Darko Jovik de la Imperiul Leilor

Dana și Darko au locuit timp de cinci ani și jumătate în Chicago, SUA. Dana a lucrat acolo într-un magazin de încălțăminte, în timp ce Darko a început ca șofer în cadrul unei companii private de limuzine și a ajuns să aibă propria mașină contractată în câțiva ani. Impreună, au un băiat, Darin (5 ani), care vorbește cu Dana în română și cu Darko în macedoneană. Darko a învățat limba română de la Dana, iar ea macedoneana.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni