• Emisiuni
  • La Măruță
  • Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, despre Zanni: "Ceea ce vrea Zanni să facă e să se apropie cât mai mult de Iancu, să se apropie de publicul lui"

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, despre Zanni: "Ceea ce vrea Zanni să facă e să se apropie cât mai mult de Iancu, să se apropie de publicul lui"

Marilena Cuciurean, partenera lui Andrei Ciobanu, a venit La Măruță și a dezbătut situația iubitului ei la Survivor All Stars.

Andrei Ciobanu a fost de multe ori mărul discordiei la Survivor All Stars, iar cel cu care a intrat cel mai mult în conflict a fost Zanni. Marilena Cuciurean a zis clar că își dorește să fie eliminat Zannidache, lucru firesc în situația în care se află Andrei. 

Marilena Cuciurean: Ceea ce vrea Zanni să facă e să se apropie cât mai mult de Iancu, să se apropie de publicul lui Iancu, probabil că se vede destul de departe în competițe, spre finală. Nu știu ce se va întâmpla...

Marilena Cuciurean: Întotdeauna am spus că am încredere în Andrei, îl susțin, știu că va depăși orice moment și DA, îl văd în finală. Și merită, pentru că a fost pus la zid.

​Și în ediția din 14 mai 2024, Andrei și Zanni au avut discuții aprinse, de data aceasta în condițiile întoarcerii lui Zannidache din Insula Exilului:

Zanni: Cal troian, bă! Bă, nu ne comparăm noi doi! Unul dintre Războinici a primit a doua șansă și unul din Faimoși. Noi am primit-o că s-a accidentat Ana, vărul meu! (...) Eu nu vorbesc despre prietenii mei, despre frații mei de acasă cum vorbești tu! Nu am jucat cum ai jucat tu!

Andrei Ciobanu: Este că eu de-a lungul competiției nu am făcut decât să îl demasc pe Zanni și să îi arăt faptul că și noi înțelegem ce încearcă el să facă, și noi suntem. 

Marilena Cuciurean si Andrei Ciobanu se iubesc de câțiva ani și au devenit părinții unui băiețel, pe nume Tudor Mihai Ciobanu.

FOTO: CAPTURĂ LA MĂRUȚĂ 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni