• Emisiuni
  • La Măruță
  • Mama Geta, cea care i-a dat viață lui Iancu Sterp, despre Zanni, dar și despre motivul pentru care și-a vizitat ea fiul și nu a venit viitoarea soție a lui Iancu

Mama Geta, cea care i-a dat viață lui Iancu Sterp, despre Zanni, dar și despre motivul pentru care și-a vizitat ea fiul și nu a venit viitoarea soție a lui Iancu

Mama Geta, cea care i-a dat viață lui Iancu Sterp, despre Zanni, dar și despre motivul pentru care și-a vizitat ea fiul și nu a venit viitoarea soție a lui Iancu

În ediția difuzată marți, 22 mai, a show-ului Survivor All Stars, oamenii dragi ai concurenților au venit în Republica Dominicană.

Gallery

​Vezi în Galeria foto imagini din ediția în care Iancu Sterp și-a revăzut mama 

Concurenții și-au încărcat bateriile cu energie de la persoanele dragi din viețile lor, iar Iancu a îmbrățișat-o fericit pe mama sa.  A mărturisit că s-ar fi bucurat și să o aibă pe viitoarea lui soție pe insulă, dar că e la fel de fericit cu prezența mamei.

Mama Geta a spus motivul pentru care a venit ea și nu viitoarea soție a lui Iancu:

Am tot rugat-o pe Denisa, du-te, du-te! Nu a avut pașaport! Așa că m-am dus eu. Credeți-mă, când l-am văzut, eram...Eu nu am mâncat, m-am rugat!(...) Pe toți i-am văzut ca pe niște evadați de la pușcărie...

La Măruță, mama Geta și-a descris și copiii într-un cuvânt, provocată de Măruță, dar a vorbit și despre Zanni

Pe toți i-am ținut. Dacă mama îi oferă întăi copilului, asta e ideea. Culiță:cel mai sufletist băiat. Iancu e cel mai puternic caracer și bun. Ileana e cea mai harnică și domnoasă. Getuța e cea mai ascultătoare, frumoasă, și ea e harnică.
Zanni e un concurent foarte puternic, dar e nu e mai puternic ca Iancu! Iancu e cel mai puternic pentru mine, ca mamă! Și are cel mai frumos caracter.
Iancu e trup și suflet pentru o femeie, bag mâna în foc. Pentru Culiță nu. Nici în trecut, nici acum nu bag mâna în foc (râde). (...)Nu-mi place să țin cu Culiță dacă el e vinovat!

​Iancu a povestit în Republica Dominicană și despre vitoarea nuntă, stabilită chiar de... mama lui, în lispa sa:

Mama Geta: Într-adevăr, ai dovedit ceva și o să ai și nunta, dragul mamei, la toamnă. Cine ți-a pus nunta? Tot mama!

Iancu: Tot tu mai aranjat. Să vă ocupați de muzică, de alea...

Mama Geta: Absolut nimic. Când vii, întocmești muzica care vă place. Eu am pus doar data în care te-ai născut să te și însori.

Iancu: Deci e ok, Denisa mă așteaptă acasă, nu a fugit în lume cu nimeni...

Mama Geta: Nu a fugit...îți duce dorul cel mai tare.

FOTO: CAPTURĂ PRO TV

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni