• Emisiuni
  • La Măruță
  • Misha Miller, despre iubitul ei și despre planurile din viața personală: "Da, este o relație serioasă"

Misha Miller, despre iubitul ei și despre planurile din viața personală: "Da, este o relație serioasă"

Cu toate că nu ascunde detaliile din viața personală, Misha Miller nu vorbește tot timpul despre iubitul ei, cu toate că este de multă vreme într-o relație foarte serioasă.

Gallery

La Măruță, Misha a povestit: 


Misha Miller: Locuim împreună de opt ani. Da, relația e foarte serioasă!(...) El este pasionat de mașini și în domeniul acesta e. (...) Nu m-am gândit la nuntă, eu sunt foarte focusată pe carieră, sunt de părere să bați fierul cât e cald, mă gândesc la copii și familie mai târziu. Câți ani am? Nu e frumos să întrebi. A apărut recent vârsta mea pe Google, lumea îmi spune că sunt mult mai tânără decât sunt și îmi place să le spun apoi și să le pice fața. E un joc psihologic pe care îmi place să îl joc. (...) Da, 28 de ani am, nu e vorba că nu vreau să se știe.

Vezi VIDEO atașat 

Misha Miller e artista care interpretează melodia „Un minut”, piesa reinterpretată cântată prima dată de trupa Hi-Q. Pentru piesă, a primit Discul de Platină în noiembrie, anul trecut. Piesa a devenit cel mai difuzat single la radio în primăvara-vara anului 2023. Încă din prima săptămână de difizare, melodia a avut peste 500.000 de vizualizări și a ajuns pe locul 1 în Shazam România.

Dincolo de cariera ei în industria muzicală, Misha a obținut două diplome de licență, la Facultatea de Științe Politice și la cea de Finanțe Bănci. În plus, Misha vorbește româna, engleza, franceza, rusa și spaniolă.

FOTO: CAPTURĂ LA MĂRUȚĂ/ INSTAGRAM MISHA MILLER

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni