• Emisiuni
  • La Măruță
  • Theo Rose, despre al doilea copil! Ce relație are cu Anghel după nașterea băiatului lor

Theo Rose, despre al doilea copil! Ce relație are cu Anghel după nașterea băiatului lor

Anul trecut, pe 14 iunie, Theo Rose a devenit mamă și i-a dat naștere lui Sasha Ioan, băiețelul care îi aduce cele mai mari bucurii.

Gallery

​La Măruță, Theo Rose a povestit:

Theo Rose: Probabil că petrecem un pic mai puțin timp decât înainte , dar suntem un pic mai dornici să îl petrecem pe ăla, așa cum e.(...) Îți dai seama, ni se face dor. Facem niște concesii, îți dai seama, unul mai rupe de colo, unul mai rupe de colo. Cam odată la două luni plecăm un weekend împreună doar noi doi. Și dacă nu plecăm, îl ducem la țară și copilul e super fericit acolo, nu plânge după noi.(...) Mă simt vinovată, dar cred că Anghel m-a salvat din asta, zice hai mă să mergem amândoi, crește câteva zile, nu crește un an. (...)

Theo Rose: Eu îi permit mai multe lucruri, eu sunt mama, băiatul meu, frumosul meu, prințul lu' mama...Anghel, îți dai seama, că nu ai ce autoritar să fii cu un bebeluș, iar Sasha e foarte atent, tânjește după atenția lui Anghel, în prezenta lui e mult mai atent, mult mai liniștit, încearcă să îi facă pe plac cumva, să îl impresioneze pe taica-su, știi.

Theo Rose: Eu am înțeles că alesul de pe tăviță e un obicei păgân, probabil așa de distracție, nu vreau să știu ce o să facă fi-miu, nici nu cred în chestia asta, dacă sora mea, că ea l-a nășit, dacă vrea să facă...

Theo Rose: Să știi că are inclinații către muzică, e un copil foarte atent când se cântă în jurul lui, ne-a făcut să plângem, se cânta în jurul lui și culmea, scotea niște sunete care erau în armonia care se auzea pe fundal.

​Legat de prespectiva altor copii, a mărturisit:

Theo Rose: Nu excludem varianta de a avea un al doilea copil, nouă ne place asta. Nu fac asta ca să nu fie singur Sasha, pur și simplu e frumos, trăiești altfel.

FOTO: CAPTURĂ PRO TV/ INSTAGRAM 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni