• Emisiuni
  • La Măruță
  • Mama Geta, VS Mama "Zanni" - Violeta, apărătoarea lui Zanni! Cât de mult s-au contrazis La Măruță și pe ce subiecte au ieșit scântei

Mama Geta, VS Mama "Zanni" - Violeta, apărătoarea lui Zanni! Cât de mult s-au contrazis La Măruță și pe ce subiecte au ieșit scântei

La Măruță, au venit să stea față în față Violeta Niță, prietena lui Zanni, în calitate de apărătoare a acestua, dar și mama Geta, cea care i-a dat viață lui Iancu Sterp.

Gallery

​La început, cele două nu s-au contrazis în niciun fel, mai ales că Violeta a spus cât de mult o apreciază pe mama Geta și cât de bine i-ar fi prins lui Zanni un astfel de părinte. Pe parcurs însă, au ieșit scântei care l-au făcut pe Măruță să exclame:


Tu ai venit chitită la un meci cu mama Geta, când e Cristi Mitrea în dreapta ta și nici nu l-ai băgat în seamă?

​Cele două s-au contrazis pe mai multe teme:

Mama Geta: Dacă se face la punctaj... Să vedem câte persoane a jignit Zanni și câte persoane a jignit Iancu. Și acum , aseară a jignit pe aproape toți concurenții. I-a făcut chiar în toate felurile. Ești în vârf când ai caracterul frumos.
Mama "Zanni": Am zis, și dacă era făcut de mine nu era așa ambițios și luptător. (...)E firesc să aibă strategiile lui și el are acest temperament în care nu se preface, nu face strategii din astea cu mângâiat pe umăr...

Un motiv de contradicție a fost și legat de faptul că Zanni și Jador, după ce s-au certat tot show-ul, acum vor face o piesă împreună:

Mama Geta: Suntem oameni care nu ne călcăm pe ...Pentru voturi sau bani...Eu nu dau mâna cu dracu să trec puntea. (...)Odată ce eu mă înjur cu Jador ca la ușa cortului, în ultimul hal, după aia eu iar te iubesc pe tine, înseamnă că eu am caracterul ca tine sau tu ca mine.
Mama "Zanni": Înseamnă că suntem oameni și nu suntem ranchiunoși. E creștinește să lași de la tine.
Vezi întreaga discuție în VIDEO atașat

FOTO: CAPTURĂ PRO TV 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni