• Emisiuni
  • La Măruță
  • Cristian Ciaușu, câștigătorul de la Românii au Talent, La Măruță, despre cum a rezolvat astmul prin nai

Cristian Ciaușu, câștigătorul de la Românii au Talent, La Măruță, despre cum a rezolvat astmul prin nai

Cristian Ciaușu, câștigătorul de la Românii au Talent, La Măruță, despre cum a rezolvat astmul prin nai

Cristian Ciaușu a câștigat marele trofeu Românii au talent, premiul în valoare de 120.000 de euro și titlul de cel mai talentat concurent.

Gallery

Într-o finală spectaculoasă, Cristian a reușit să ajungă la inimile oamenilor prin interpretarea lui la nai și să-i convingă pe telespectatori că merită votul lor și șansa de a triumfa. Acum își dorește să devină cel mai bun naist din România și are toate șansele să-și îndeplinească visul. Cristian suferă de astm și a început să cânte la nai după ce mama sa a citit pe internet că instrumentele de suflat ajută persoanele cu această afecțiune.

Cu sinceritate, a povestit La Măruță:

"Când s-a anunțat câștigătorul, eu ziceam eu sunt, eu sunt, eu sunt! Când am fost diagnosticat cu astm, mama a căutat pe Google ce să fac. A văzut că instrumentele de suflat dezvoltă capacitatea pulmonară.  În opt ani de studiu, nu cred că mai am vreun simptom. Dar dacă renunț, reapar iar. Aveam șase ani când m-am apucat. Am început singur după metoda maestrului Vasile Iovu din Chișinău, mi-a dat-o cu semnătură. Am început cu mama. Eram prea mic atunci, mai mult pentru sănătate m-am apucat.  După cinci ani de studiu a început să îmi placă, Am rupt două naiuri, mă enervam că nu îmi ieșea. Da, la început te ia amețeala. Eu făceam notele lungi de pe scaun."

Mama sa precizat La Măruță:

El este dovada vie că este benefic naiul! 

FOTO: CAPTURĂ PRO TV 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni