• Emisiuni
  • La Măruță
  • Dana Rogoz, cu bicicleta, zi de zi, la școala și la grădinița copiilor: " E momentul nostru de conectare. Suntem recunoscuți ca familia de bicicliști"

Dana Rogoz, cu bicicleta, zi de zi, la școala și la grădinița copiilor: " E momentul nostru de conectare. Suntem recunoscuți ca familia de bicicliști"

Pe parcursul întregii săptămâni suntem "PRO Verde" și vă prezentăm, la PRO TV, o serie de reportaje despre cum putem face mai bună lumea în care trăim.

Gallery

​​La Măruță s-a început Săptămâna Verde cu Dana Rogoz. Vedeta, de ani de zile, foloseste bicicleta ca mijloc de transport, aproape zi de zi, atunci cand vremea îi permite.

Pe lângă faptul că bicicletă este o opțiune de transport sustenabilă și prietenoasă cu mediul, această este bună și pentru sănătatea fizică sau psihică. La Măruță, a povestit:

Acesta este felul nostru de a le transmite copiilor că există și căi mai prietenoase de a ajunge la școală. Sigur, avem și avantajul de a sta destul de aproape atât de școală și de grădiniță, dar a devenit și un stil de viață, e un moment al nostru, ni se pare că ne apropie, e un moment de conectare. O să tot facem , suntem recunoscuți ca familia de bicicliști.

FOTO: CAPTURĂ PRO TV/ INSTAGRAM 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni