• Emisiuni
  • La Măruță
  • Andreea Bănică, înjurată și amenințată de o mare vedetă! "Mi-a fost o frică...Pe cuvântul meu, nu știu cum am scăpat și nu mi-a dat una

Andreea Bănică, înjurată și amenințată de o mare vedetă! "Mi-a fost o frică...Pe cuvântul meu, nu știu cum am scăpat și nu mi-a dat una

La Măruță, Andreea Bănică a povestit cum a fost în stare de șoc după ce un artist celebru a amenințat-o și a înjurat-o. Este vorba de rapperul german Toni Cottura.

Gallery

​Înainte de a da public declarații pe această temă, artista a povestit pe retelele sociale ce a patit la un concert din Cluj, unde a fost nevoita sa cheme politia. Mai precis, a spus că un membru al trupei Fun Factory, Toni Cottura, s-ar fi supărat că a trebuit sa astepte ca artista sa-si termine concertul si sa urce si el pe scena, iar acest lucru l-a supărat și l-a făcut să reacționeze extrem de violent.

Vezi declarațiile integral în VIDEO atașat

Andreea Bănică: Acum câteva zile mi-am dat seama de fapt ce mi s-a întâmplat. Mi-a fost frică să plec de la eveniment, mi-a fost frică să ajung la hotel că știam că suntem toți artiștii acolo. Nu știam dacă e și el acolo. M-am dus și am spus, vă rog, dacă întreabă cineva, nu dați camera mea. mi-a fost o frică...(...) Pe cuvântul meu, nu știu cum am scăpat și nu mi-a dat una Cred că faptul că am tăcut!

​Dezamăgită de cel pe care chiar l-a admirat cu ani în urmă, cântăreața a depus plângere la Poliție.

FOTO: PRO TV/ INSTAGRAM ANDREEA BĂNICĂ

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni