• Emisiuni
  • La Măruță
  • Nicușor Dan, în direct La Măruță! Ce a făcut după ce a câștigat și pe cine vedea primar dacă nu câștiga el

Nicușor Dan, în direct La Măruță! Ce a făcut după ce a câștigat și pe cine vedea primar dacă nu câștiga el

Nicuşor Dan a câştigat un nou mandat la Primăria Municipiului Bucureşti.

La Măruță, Nicușor Dan a intrat în direct și a povestit:

Dau nu de băut, dau declarații! După ce am câștigat, aseară a fost o mică întâlnire cu simpatizanții aici în Cișmigiu, după care m-am dus la sediul Alianței care m-a susținut, după care m-am întors aici și în absența mea se deschiseseră niște șampanii. M-am culcat la două jumătate, după ce am mai butonat puțin calculatorul și m-am trezit la șapte jumătate și am stat de vorbă cu fetița. Mandatul acesta o să înceapă în octombrie. (...)
Suntem și noi profesioniști, am avut niște sondaje, în condiți normale știam că o să câștigăm, doar că tot timpul depinzi de mobilizarea oamenilor. Așa, matematic, dacă ne luam după ce gândeau oamenii, am fi câștigat acum o lună, dar trebuie să faci un efort să te duci până la urna de vot. (...) Acum sunt la primărie, da, au apărut niște dosare în absența mea. În acești trei ani și jumătate de mandat am rupt cinci sacouri în cotul drept de la semnat probabil. Pe bune, da! (...)
În primul rând le mulțumesc tuturor celor care au venit ieri la vot să mă voteze pentru că a fost un efort, a fost o zi călduroasă și, dincolo de asta, și pentru cei care m-au votat, și pentru cei care nu m-au votat, și pentru cei care nu au venit la vot, îi îndemn să creadă în continuare în România pentru că vom face tot ce ține de noi pentru a le face viața mai bună. Acum, avem multe restanțe istorice în orașul ăsta, e nevoie de mulți bani, dar încercăm cât putem să facem viața noastră, a tuturor, mai bună. (...)

​Întrebat de Măruță pe cine vedea câștigător, dacă nu candida el, dintre locul 2 și 3, Nicușor Dan a răspuns:

Greu pe cine altcineva vedeam primar. ba a fost unul pe locul doi, ba a fost celălalt. M-ați invitat ca om politic aici...

Locurile doi și trei au fost ocupate de Gabriela Firea și Cristian Popescu Piedone. 

FOTO: CAPTURĂ PRO TV 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni