• Emisiuni
  • La Măruță
  • Răzvan Exarhu, după prima zi de concert Coldplay: "Nu om fi noi cei mai tari cântăreți, dar nici voi nu sunteti cel mai tare public"

Răzvan Exarhu, după prima zi de concert Coldplay: "Nu om fi noi cei mai tari cântăreți, dar nici voi nu sunteti cel mai tare public"

Gallery

​Amuzat, Răzvan Exarhu a punctat:

Coldplay din 2004-2004 au devenit o formație foarte luminoasă, mesaje frumoase, totul este foarte drăguț la ei. Și vor să fie pe placul oamenilor și să ii iubească toată lumea, ceea ce e foarte frumos, muzica e foarte mișto. Nu știu din ce considerente ei respectă diversitatea culturală, din fiecare țară iau un artist. Poate trebuia să ia un tânăr talent, s-au dus direct în trending(...) Noi suntem complet nemulțumiți, la concert nu prea huidui. Reacția poate să fie una de liniște.(...)  Ombladon a zis odată, nu om fi noi cei mai tari cântăreți, dar nici voi nu sunteti cel mai tare public! Eu zic să ne liniștim puțin.

Vezi video atașat

Vlad Babasha, tânărul de 22 de ani, a avut și el un mesaj după prima seară Coldplay:

„Vă salut pe toți! Sunt Babasha și aș vrea să revin și eu cu un răspuns pentru tot ceea ce s-a întâplat, deși nu sunt în măsură să intru în discuții, tocmai fiind în centrul atenției acum. Nu vreau să creadă lumea că profit de așa ceva. Las oamenii la buna lor plăcere să judece situația.

Pentru cine nu știe, cei de la Coldplay au vrut să facă un moment cu un artist român pentru concertul lor, cel de pe 12 și 13 iunie. Ei s-au uitat în topuri muzicale și m-au văzut pe mine. Ei personal i-au contactat pe impresarii mei.

Nu știu câți dintre voi ați fi refuzat o astfel de oportunitate, pentru că vorbim despre un alt nivel și, indiferent de toate huiduielile din lume, tot aș fi acceptat. Așa ceva este o dată în viață. Am avut și o probă de sunet înainte, pentru că așa este normal, cu Chris Martin personal. Lui i-a plăcut foarte tare de mine.

Nu mă așteptam în viața mea să fie chiar atât de rău. Le mulțumesc tuturor celor care mi-au luat apărarea. Sunt câteva persoane de la care nu mă așteptam.

Eu sunt doar un puști de 22 de ani care chiar muncește, zi și noapte, pentru un vis. Pentru cine nu înțelege, maneaua este rău famată doar din cauza rasismului, nu din cauza muzicii în sine.

Străinii ne apreciază, doar românii nu ne apreciază”, a spus Babasha într-un clip video publicat pe contul său de TikTok.

FOTO: CAPTURĂ TV

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni