• Emisiuni
  • La Măruță
  • Bianca Dragusanu, pe masa de operatii, imediat dupa nunta. Ce a dezvaluit Madi Dragusanu despre plecarea roscatei din Romania

Bianca Dragusanu, pe masa de operatii, imediat dupa nunta. Ce a dezvaluit Madi Dragusanu despre plecarea roscatei din Romania

Bianca Dragusanu, pe masa de operatii, imediat dupa nunta. Ce a dezvaluit Madi Dragusanu despre plecarea roscatei din Romania

"La Maruta" este integral pe voyo.ro.

Daca pana la sfarsitul lui septembrie Bianca a pus pe primul loc pregatirile pentru nunta sa cu Victor Slav, acum roscata are timp sa se preocupe si de problemele sale de sanatate, pe care vrea sa le rezolve cat mai repede, pentru a putea sa ramana insarcinata.

Roscata, despre care se stie ca sufera din cauza leziunilor de la piciorul drept, a plecat la Budapesta, in Ungaria, ca sa isi faca un control amanuntit la o clinica privata. Doamna Slav trebuie sa treaca printr-o operatie, in viitorul apropiat, si i s-a recomandat sa o faca in sezonul rece, pentru a se recupera mai usor.

Oana Roman a dezvaluit, "La Maruta", ca la propria sa nunta, Bianca era nevoita sa ia pauze din jumatate in jumatate de ora pentru a se odihni intrucat o dureau foarte tare picioarele.

Madi Dragusanu, mama Biancai, a intrat in direct prin legatura telefonica pentru a le raspunde celor care o acuza pe fiica sa ca a refuzat sa se trateze la medicii din Romania: "Nu este problema mea de ce a plecat la Budapesta. Bianca a mai fost in Romania la mai multe spitale. Cel mai important lucru este ca a luat decizia sa se ingrijeasca de sanatatea ei. Sunt ingrijorata si astept rezultatele".

Bianca a mai suferit o operatie la genunchi in urma cu aproape doi ani, pentru a corecta problemele cu care ramasese in urma batailor repetate incasate de la un fost iubit. Dupa operatie, roscata a trecut printr-un lung proces de recuperare, a trebuit sa poarte gips si sa faca fizioterapie. Sotia lui Victor Slav a dezvaluit ca problemele pe care le are cu picioarele sunt motivul pentru care este atat de slaba deoarece doctorii i-au recomandat sa nu oscileze in greutate pentru a nu-si agrava starea de sanatate.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni