• Emisiuni
  • La Măruță
  • Talentul e molipsitor? Catalin Maruta si-a demonstrat abilitatile muzicale, sub privirile ingrozite ale Andrei. Reactia amuzanta a cantaretei

Talentul e molipsitor? Catalin Maruta si-a demonstrat abilitatile muzicale, sub privirile ingrozite ale Andrei. Reactia amuzanta a cantaretei

Talentul e molipsitor? Catalin Maruta si-a demonstrat abilitatile muzicale, sub privirile ingrozite ale Andrei. Reactia amuzanta a cantaretei

"La Maruta" este integral si pe voyo.ro.

Maruta a fost sufletul petrecerii la nunta fiului primarului Piedone cu aleasa inimii sale, Loredana, iar prezentatorul nu a ratat ocazia de a canta fiecare melodie si a urcat chiar pe scena pentru a-si demonstra abilitatile.

Constient ca un asemenea talent trebuie auzit de toata lumea, Maruta a urcat la un moment dat pe scena alaturi de trupa Holograf si a cantat alaturi de Dan Bitman.

Scurta reprezentatie pe scena nu a facut altceva decat sa-i trezeasca interesul pentru muzica, asa ca Maruta a cantat si melodia "Inevitabil va fi bine", alaturi de sotia lui Pepe, sub privirile amuzate ale Andrei.

Artista a sarit sa-i ia microfonul din mana sotului ei, cand a vazut ca Maruta nu se lasa dus de pe scena si a spalat onoarea familiei cu un recital propriu.

Maruta nu s-a lasat pana nu si-a demonstrat si talentul la dans. Daca sezonul trecut la "Dansez pentru tine" miscarile sale au reusit sa o aduca la exasperare pe Andreea Balan si sa-l faca pe Mihai Petre sa rada in hohote, Catalin pare sa se vindece complet de sindromul celor doua picioare stangi in bratele sotiei sale.
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni