• Emisiuni
  • La Măruță
  • "Trec printr-o perioada foarte grea". Antonia rupe tacerea. Ce spune cantareata despre divortul de Vincenzo

"Trec printr-o perioada foarte grea". Antonia rupe tacerea. Ce spune cantareata despre divortul de Vincenzo

"Trec printr-o perioada foarte grea". Antonia rupe tacerea. Ce spune cantareata despre divortul de Vincenzo

Antonia a vorbit pentru prima data intr-un interviu despre cum se simte dupa divortul de Vincenzo si ce planuri de viitor are. Frumoasa cantareata intra in ringul visurilor vinerea aceasta, pentru a ajuta o fetita de 13 ani, care sufera de boala oaselor de sticla.

"Au mai aparut tot felul de stiri, mai postez si eu poze. Incerc sa fiu sincera cu fanii mei, dar mai am momente cand sunt trista. Acum trec printr-o perioada mai grea, dupa cum stie toata lumea, dar o sa-mi revin", a declarat ea la emisiunea "La Maruta".

Vineri, la "Dansez pentru tine": Antonia intra in ringul visurilor pentru un caz umanitar

In schimb, atunci cand vine vorba despre fetita ei, Antonia e toata un zambet. "Fetita mea e bine, acum e in Italia si imi e dor de ea. Voi merge la ea in curand si vreau sa o inscriu la gradinita. Tot spun asta de un an. Primesc multe Like-uri la pozele cu ea, cum sa nu iti fie drag de un copil asa frumos", a mai marturisit solista.

"Nu cred ca regret nimic...daca stau sa ma gandesc poate gasesc niste mici detalii. Dar cred ca am facut totl ca sa fiu fericita. Fiecare experienta e o lectie. Perioada asta m-a intarit si m-a facut putin mai sensibila., Ma doare cand oamenii din jurul meu sunt raniti. Sunt om, nu am cum sa zic ca nu ma afecteaza nimic", a completat cantareata.

Intrebata daca se mai vede mireasa, solista a recunoscut sa nu exclude acest lucru. "Am 25 de ani, nu cred ca viata s-a oprit aici. Da, ma vad mireasa si vreau mai multi copii. Poate un baiat", a incheiat Antonia.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni