• Emisiuni
  • La Măruță
  • Campioana mondiala la atletism Mirela Lavric s-a aruncat de la balcon. Prin ce drama a trecut atleta sechestrata de iubit

Campioana mondiala la atletism Mirela Lavric s-a aruncat de la balcon. Prin ce drama a trecut atleta sechestrata de iubit

Campioana mondiala la atletism Mirela Lavric s-a aruncat de la balcon. Prin ce drama a trecut atleta sechestrata de iubit

"La Maruta" este integral pe voyo.ro.

Atleta Elena Mirela Lavric, care luni seara a ajuns la spital dupa ce s-a aruncat de la etajul 1 al unui bloc din Iasi, unde locuieste fostul sau prieten, spune ca a fost sechestrata in locuinta, i-a fost rupta geaca si i-a fost pus un prosop la gura ca sa nu fie auzita cand striga dupa ajutor.

Atleta vasluianca a explicat cum s-au intamplat lucrurile luni seara, sustinand ca a trait o adevarata trauma in apartamentul prietenului ei si ca nu este adevarat ca a facut acest gest din gelozie, asa cum a afirmat fostul ei iubit.

Mirela a povestit in exclusivitate pentru emisiunea "La Maruta" ca iubitul sau i-a pus un prosop la gura pentru a o impedica sa tipe si a supus-o la mai multe umilinte. In cele din urma, speriata si traumatizata, Mirela s-a aruncat pe geam pentru a scapa.

"In urma cu o saptamana, i-am imprumutat 400 de euro, iar dupa ce si-a vazut banii m-a amenintat ca ma face bucati daca le spun parintilor ca i-as fi dat banii aceia. Pana la incident, eram intr-o relatie buna cu el, eram un cuplu bun"

In cursul serii de luni m-am reintors la Iasi, la apartamentul prietenului meu Ionut, dupa ce, in cursul aceleiasi zile, am fost la Vaslui, la antrenamente. Cand am ajuns in fata blocului, l-am asteptat pe prietenul meu, iar el a aparut la un moment dat cu o fata care lucra la un proiect. Am urcat in apartamentul lui, ulterior luandu-mi bunurile personale, respectiv telefonul, cheile si geanta. Apoi a inceput sa vorbeasca despre relatia noastra eu reprosandu-i ca face acest lucru de fata cu alte persoane"

"Ulterior, a inceput tot calvarul, m-au sechestrat si m-au fortat sa stau impotriva vointei mele in acel apartament. Mi-au rupt geaca de pe mine si mi-au pus un prosop la gura sa nu auda vecinii cand strig dupa ajutor, mi-au spus cuvinte foarte urate.

Am plans si am implorat sa-mi dea drumul. Dupa 45 de minute am ajuns intr-un dormitor, iar Ionut a plecat la bucatarie lasandu-ma singura. in momentul respectiv, am vrut sa ma salvez si, drept urmare, m-am urcat pe geam si am sarit cu intentia de a ma agata de copacul care era in fata blocului. Nu mai tin minte daca am reusit sa ma prind de vreo creaga, cert este ca am ajuns pe pamant, de unde m-am ridicat si am ajuns pana in dreptul masinii unde am lesinat. Apoi a venit un echipaj de la ambulanta care mi-a acordat primul ajutor, dupa care m-au dus la spital", a declarat atleta.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni