• Emisiuni
  • La Măruță
  • Picteaza de la varsta de 3 ani. O fetita din Romania uimeste pe toata lumea cu talentul ei

Picteaza de la varsta de 3 ani. O fetita din Romania uimeste pe toata lumea cu talentul ei

Picteaza de la varsta de 3 ani. O fetita din Romania uimeste pe toata lumea cu talentul ei

Irina este o minune de fetita. Inca de la varsta de trei ani, Irina a fost altfel decat ceilalti copii.

Unii spun ca este un geniu. Irina Maria Aldea a avut prima expozitie de pictura la doar 3 ani si jumatate si a participat la numeroase concursuri de pictura. 

Stie sa picteze folosind tehnici pe care si marii maestrii le aprofundeaza dupa ani intregi de studiu. Mama a fost cea care a descoperit acest talent iesit din comun, pe cand Irina avea doar un an si jumatate. Abia stia sa vorbeasca, abia incepuse sa mearga... si intr-o zi a luat acuarelele fratelui ei mai mare si a inceput sa picteze!



Din pacate, insa, fetita a aflat recent ca mosteneste problemele de sanatate ale mamei sale, care sufera de trombofilie. Sangele ei are deficiente de coagulare, are frecvent dureri de cap si sangerari nazale. Iar mama ei a facut pana acum patru atacuri cerebrale, a dezvaluit in emisiunea lui Maruta.



Irina e acum in clasa a II-a si continua sa picteze tablouri care impresioneaza pe toata lumea. Fetita a primit cadou de Mos Nicolae suma de 3.500 de euro, dupa ce stranepoata Mariei Tanase a cumparat la o licitatie un tablou facut de Costin Craioveanu, reprezentand portretul Mariei Tanase.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni