• Emisiuni
  • La Măruță
  • Cea mai fresh colaborare a verii. Lora și Marius Moga au lansat piesa „Vrei să te mint?”

Cea mai fresh colaborare a verii. Lora și Marius Moga au lansat piesa „Vrei să te mint?”

Lora a împlinit astăzi 39 de ani. Printre cele mai frumoase cadouri de care a avut parte a fost lansarea piesei „Vrei să te mint?”, pe care o cântă cu Marius Moga. Cei doi artiști au interpretat melodia, în premieră, în emisiunea La Măruță. 

Lora și  Marius Moga se cunosc de 15 ani, de pe vremea când Lora a început să cânte în trupa Wassabi. Artistul a mai compus piese pentru ea, dar este pentru prima dată când cei doi formează un duet. 

„E omul care m-a descoperit și trebuie să-i dau creditele. L-am cunoscut acum 15 ani, era mereu pe fugă, foarte strict, corect. Acum este mai așezat, mai liniștit. Are alte priorități și se vede”, a spus cântăreața despre Marius Moga. 

Cu ocazia lansării acestei piese, Lora și Marius le-au propus fanilor un challenge, pe TikTok. 

„#VreiSaTeMint se anunta a fi hitul verii! Daca sunteti de acord, alaturati-va challenge-ului nostru, lasati-va purtati de muzica si aratati-ne cele mai tari outfituri pe care le veti purta la festivaluri si petreceri vara aceasta. Fiti cat mai creativi si cel mai cool clip va castiga un premiu special : cazare pentru 2 zile la mare!”, a scris Marius Moga pe contul său de Instagram. 

 

@loratoday

HERE IT IS!???? ##VreiSaTeMintChallenge începe acum!!! Vrem să vă vedem! Premiul pentru cel mai creativ clip: cazare la mare, 2 zile! @mariusmoga

♬ Vrei să te mint? - Lora & Marius Moga


Lora și-a sărbătorit ziua de naștere în club, alături de prieteni. Cântăreața s-a bucurat de un tort superb și de o petrecere pe cinste.



Ascultă piesa în materialul video de mai sus. 

Sursă foto/ Instagram: loraofficial
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni