Mihaela Rădulescu: "Mi-a fost teribil de greu când a plecat Ayan"

Mihaela Rădulescu a vorbit cu o sinceritate debordantă despre experiența de mamă. 

Despre Ayan, Mihaela Rădulescu a mărturisit La Măruță: 
 
"Mi-am dorit să nu fie copilul Răduleascăi de la televizor, așa că mi-am dorit să nu crească în România. (...) Cred că apreciază că a crescut într-un mediu academic foarte bun.(...) nu am un top al sfaturilor, tot ce puteam eu omenește să îi transmit, am făcut asta. 
 
Legat de momentul în care Ayan a anunțat că vrea să plece în SUA, Mihaela a mărturisit că i-a fost extrem de greu, "teribil de greu, m-am dus în fiecare lună să îl vizitez, dar asta e, la un moment dat trebuie să îl lași să zboare." 



 
Fiul Mihaelei Rădulescu a împlinit vârsta de 17 ani, pe 1 august 2021. Mândră de fiul ei, vedeta i-a făcut cea mai frumoasă urare pe Instagram:

„Nu-mi pasa ca nu-s cele mai reusite poze. Mi-ajunge sa stiu ca am fost impreuna, de ziua lui, asa cum am fost mereu – cu aceeasi iubire strasnica, cu acelasi chef de viata, cu aceeasi bucurie cu care m-a incarcat de cand l-am adus pe lume. E tot puiul meu, e tot sufletul meu, chiar daca e barbat in toata regula. A crescut prea repede, da de viata pe cont propriu, munceste pentru ce viseaza… Am tot mai putine de facut pentru el, invat sa ma dau usor deoparte si sa-l las sa zboare. Uf…., mai am de-nvatat."

VEZI MAI MULTE DECLARAȚII SPECIALE ÎN VIDEO-UL ATAȘAT ACESTUI ARTICOL


FOTO: MIHAELA RĂDULESCU INSTAGRAM

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni