• Emisiuni
  • La Măruță
  • "Brânzoi" din Las Fierbinți, chinuri cauzate de Covid-19: "Am avut Covid și nici la înmormântarea soacrei nu am putut merge"

"Brânzoi" din Las Fierbinți, chinuri cauzate de Covid-19: "Am avut Covid și nici la înmormântarea soacrei nu am putut merge"

Ionuț Ciocia, adică "Brânzoi" din Las Fierbinți, a venit "La Măruță" cu mărturisiri sincere și dureroase. 

Actorul a povestit că a avut Covid-19 și a suferit mult din cauza izolării, pentru că nu a putut nici măcar să meargă la înmormântarea soacrei:

"Am avut Covid-19, deși sunt vaccinat cu două doze. Mama soacră a murit și nu am putut merge la înmormântare. Nici soția nu a fost. Ea nu a murit de Covid-19, am aflat de Covid-19 după moarte. Când ți le dă Dumnezeu, ți le dă pe toate, știi ccum se spune. Și copiii au avut. Și soția. Forme ușoare. Noi glumeam foarte mult înainte, când veneam în platou, dar revine și asta. Sfătuiesc oamenii să se vaccineze pentru că ajută, e o soluție viabilă. Am avut prieteni din tinerețe care au murit." 

Joacă în “Las Fierbinţi” din 2012, de la începuturile serialului, iar cu timpul a ajuns chiar să se înrudească şi să devină prieten la cataramă cu o parte dintre colegii de la filmări.


 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni