• Emisiuni
  • La Măruță
  • Andreea Tonciu nu se lasă: "Las' că le demasc eu pe toate la Survivor!" Ce a spus despre Laura Giurcanu?

Andreea Tonciu nu se lasă: "Las' că le demasc eu pe toate la Survivor!" Ce a spus despre Laura Giurcanu?

Andreea Tonciu nu se lasă: "Las' că le demasc eu pe toate la Survivor!" Ce a spus despre Laura Giurcanu?

Andreea Tonciu a ieșit de la Survivor, dar urmărește în continuare competiția și aparițiile celor care comentează concurenții. 

Când a ieșit din concurs, a vorbit în stilul ei despre toți concurenții și a comentat mult despre Laura Giurcanu și TJ Miles. Bianca Giurcanu nu a vrut o confruntare cu ea, deși a fost sunată. A acceptat însă azi să intre în direct cu mama Otiliei Bilionera, și ea supărată foc pe Laura.  Așa că Tonciu i-a dat  SMS  lui Măruță:

"Laura e geloasă pe Otilia că s-a dat la ea Tj Miles! Las' că le demasc eu pe toate."



Discuțiile între mama Otiliei și sora Laurei au pornit după ce Laura a propus-o pe Otilia pentru eliminare.Adriana Brumă, cea care i-a dat viață Otiliei, a intrat în direct La Măruță și a declarat supărată:

"Laura Giurcanu  e perversă rău! Până la urmă, cine e ea? De ce îi reproșează că nu a adus puncte? Nu putea să îl propună pe Rengle? De ce nu l-a propus?!(...) Eu știu că Otilia a plecat de acasă cu o problemă de sănătate, problema a apărut după concertele din Egipt și frigul și umezeala de acolo cred că au reactivat(...) Nu știu pe cine aș fi votat eu, eu nu sunt supărată că a votat-o, ci atitudinea m-a deranjat, aerul de superioritate și faptul că o critică.(...) Din punct de vedere sportiv e ok, mă deranjează caracterul ei. "

Bianca Giurcanu i-a dat replica:

"Nu văd unde e răutatea Laurei. Otilia a fost de acord cu ce a zis Laura despre ea, că dacă nu se simte pregătită să participe, să nu intre.(...) Dumneavoastră nu puteți să fiți obiectivă, cum nici eu nu pot să fiu.(...) Otilia are un meci bun, apoi două zile nu mai joacă. "




FOTO: ANDREEA TONCIU INSTAGRAM

FOTO: 
OTILIA OFFICIAL INSTAGRAM

L
AURA GIURCANU INSTAGRAM



 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni