Andreea Tonciu: 'Îl aștept pe Rengle la aeroport pe 100 de mii de Euro"

Andreea Tonciu a așteptat-o pe Otilia Bilionera la aeroport la întoarcerea în Dominiană. dar s-a și bucurat că a ieșit Emil Rengle din competiție. 

Mai în glumă, mai în serios, a spus că îl va aștepta și pe Emil Rengle pe suma de 100 de mii de Euro, pentru că vrea să își ia un apartament. A precizat apoi că nu spune asta decât ca banc, dar a insistat pe ideea că Emil Rengle îi displace profund. Mai mult, spune că dacă acesta renunță la dansul pe tocuri nu va mai avea ce să facă și îl consideră un "prefăcut."

Emil Rengle a fost eliminat de la „Survivor România” 2022 în ediția din 1 martie. Dansatorul și coregraful a primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor și a fost nevoit să părăsească imediat competiția. El nu a mai fost susținut nici de colegii lui și mulți dintre ei l-au acuzat că manipulează. Laura Giurcanu, concurenta cu care a avut o relație apropiată, i-a adresat cuvinte dure:

„O falsitate ca la Emil nu am am văzut în viața mea. Prietenia este oficial încheiată."

Otilia Bilonera și Andreea Tonciu a fost împreună și La Măruță în platou. Otilia a mărturisit că a mers în cadrul show-ului diagnosticată cu infecție urinară, pe care a căpătat-o imediat înainte de plecarea în Dominicană. În plus, aceasta are mari probleme cu stomacul și așteaptă să vadă dacă are gastrită sau ceva mai serios.

Cu sinceritate, Otilia spune: "Nu m-aș mai duce la Survivor!"

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni