• Emisiuni
  • La Măruță
  • “Dacă ai câștiga Survivor, ce ai face cu banii?”. Ce au răspuns cei patru concurenți care au rămas în cursă

“Dacă ai câștiga Survivor, ce ai face cu banii?”. Ce au răspuns cei patru concurenți care au rămas în cursă

Alex Delea. Alexandru Nedelcu. Elena Chiriac. Ionuț Popa! Ei sunt jucătorii care au rămas în cursa pentru marele premiu de la Survivor România. Drumul lor spre finală, din 31 mai, este aproape de final. 

Reporterul La Măruță i-a intervievat pe cei patru concurenți înainte de semifinală. Aceștia au spus ce ar face cu marele premiu dacă ar ieși învingători în finala Survivor România

Ionuț Popa:Îmi doresc foarte mult să câștig pentru că vreau să deschid acea sală de fitness. Pentru a-i oferi fiului meu o educație mai bună, o viață mai bună. Îmi doresc foarte mult și sper din suflet să ridic acel trofeu deasupra capului”. 

Alexandru Nedelcu: “Eu când am plecat de acasă am făcut cel mai mare sacrificiu al vieții mele: am o fetiță, acum a făcut un an. Când am plecat de acasă avea 8 luni, deci eu am pierdut aproape 5 luni din viața ei. Am pierdut când i-au ieșit dinții, când a făcut primii pași...Ăsta este cel mai mare sacrificiu al meu. Eu acum dacă aș câștiga premiul acesta îmi doresc să îi ofer o educație bună și să-i fac un viitor mai departe, un viitor pe care orice părinte și-l dorește pentru copilul său. Și îmi doresc să-mi cumpăr un apartament cu iubita mea”.

Alex Delea:În primul rând am cinci inimioare acasă. 3 mai mari și două mai mici, care mă așteaptă și sunt sigur că sunt foarte mândre de mine. Prima inimioară este mămăița mea, a doua inimioară este mama mea. Mama, cea care ne-a dat un trai mai bun în viață și acum care ar fi răsplata mea cea mai mare încât să îmbunătățesc traiul pe care mi l-a dat mama mea? Asta e cea mai mare motivație a mea, să pot să îmbunătățesc ceea ce mi-a dat ea mie. Și asta mă face să trag cât pot eu de tare”.

Elena Chiriac: "Dacă ar fi să câștig premiul cel mare de 100.000 de euro...m-am gândit de o groază de ori ce aș face cu el și știu ce aș face. Aș investi în mine. Pe plan de dezvoltare personală. Aș călători, aș vrea să cunosc lumea, să mă cunosc pe mine mai bine și să descopăr cât mai multe lucruri care să mă facă să evoluez continuu”.

Marți seară, 31 mai, la PRO TV și VOYO, aventura Survivor România 2022 ia sfârșit.

Pentru că urmează o seară grandioasă, cu desemnarea câștigătorului trofeului Survivor România și al premiului de 100.000 de euro, toți foștii concurenți din această ediție vor fi prezenți în consiliul LIVE, prezidat pentru ultima dată de Daniel Pavel, aka Domnu Dan. 

Mai multe în materialul VIDEO de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni