Arsenium, despre povestea piesei „Dragostea din tei”, hitul anului 2003

Arsenium, fost membru al trupei O-Zone, a fost invitat în emisiunea „La Măruță”, unde a relatat amintiri despre perioada în care piesa „Dragostea din tei” a avut un succes răsunător în toată lumea. 

„Un an doi a ținut nebunia asta. Zi de zi aveam de lucru. Dacă nu eram la mare pe plajă, eram în Franța la nu știu ce emisiune. Trimiteau avion ca urgent să ajungem. Eu eram în nu știu ce țară și băieții în Moldova. Păi dacă n-au trimis avion și după unul și după altul. (...) În Germania am fost vreo două luni pe locul 1. În Japonia se auzea că numai noi și Michael Jackson am stat atât pe locul 1 și am vândut ceva pe acolo, în perioada aia așa se spunea. Apoi noi le spuneam la toți că uite, numai noi și Michael Jackson...” (râde).

Arsenium a vorbit și despre colegii săi de la O-Zone, menționând că Dan Bălan „era creierul trupei”.

„El era cel care compunea piesele, era producătorul trupei. Noi mai ajutam, normal, cu niște sfaturi, cu o bucățică de talent. Că normal, dacă nu era chimia asta între noi, poate nu ieșeau piesele atât de bine. Dar oricum, el era creierul trupei. Eu zic adevărul”.

Arsenium a mărturisit că și acum, la aproape 20 de ani de la lansarea piesei „Dragostea din tei” mai câștigă bani din difuzarea acesteia. 

„Acum produce mai mult, pentru că au apărut chestiile astea digitale (Spotify) și tot mai apar altele, piesa e folosită în diferite chestii, în filme, show-uri. Dacă era YouTube, aveam acum miliarde bune pe YouTube. 

Vezi mai multe detalii în materialul video de mai sus. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni