• Emisiuni
  • La Măruță
  • Theo Rose s-a pupat cu Denis Hanganu în timpul filmărilor serialului Clanul. Reacția lui Anghel Damian

Theo Rose s-a pupat cu Denis Hanganu în timpul filmărilor serialului Clanul. Reacția lui Anghel Damian

Theo Rose a fost prezentă în podcastul lui Codin Maticiun, „La mijloc”, producție în care actorul colaborează cu iubitul artistei, Anghel Damian. Puși toți trei față în față, avocata din serialul Clanul a reușit să ofere răspunsuri extrem de savuroase.

În cadrul emisiunii „La Măruță”, prezentatorul a reușit să obțină imagini savuroase din podcastul lui Codin Maticiuc! Actorul este moderatorul „La mijloc”, loc în care își invită oamenii apropiați pentru a dezbate anumite subiecte. În producție, Anghel Damian este colegul lui Codin Maticiuc, iar de această dată invitată a fost nimeni alta decât Theo Rose. Între cei doi s-a putut simți atracția, mai ales datorită privirilor pe care cei doi le-au tot aruncat de-a lungul secvențelor.

Cu toate că iubirea se simte în aer, Theo Rose a fost invitată la podcast pentru a vorbi despre viața ei profesională, dar și personală. Întrebată dacă a avut parte de scene romantice alături de protagonistul serialului, Danis Hanganu, artista a spus adevărul și se pare că îi vom vedea pe cei doi sărutându-se! 
 

"Codin Maticiuc: Te-ai pupat cu Denis Hanganu?

Theo Rose: Da, m-am pupat.

Codin Maticiuc: Și cum a fost? Cu limba?

Theo Rose: Un pupat.

Anghel Damian: Știi cum e, ușor pentru actori, greu pentru regizor.

Codin Maticiuc: Tu erai transpirat tot acolo când se pupa, nu?

Anghel Damian: Hai mă, ce naiba, nu înțelegem procesul?

Theo Rose: Nu, că el ne-a pus.

Anghel Damian: Foarte emoționant sărutul."Mai mult decât atât, Codin Maticiuc a vrut să scoată totul de la celebrul regizor, așadar, l-a întrebat dacă o iubește pe Theo Rose.

„Această chestiune nu poate fi exprimată în cuvinte, cum ți-am spus și mai devreme. Sunt lucruri care sunt atât de profunde și de complexe, că nu există vocabular pentru asta.", a fost răspunsul pe care Anghel Damian i l-a oferit lui Codin Maticiuc.

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni