• Emisiuni
  • La Măruță
  • Diana Șucu, despre drama prin care a trecut familia ei. „El s-a vindecat într-un an, iar noi în trei”

Diana Șucu, despre drama prin care a trecut familia ei. „El s-a vindecat într-un an, iar noi în trei”

L-a întâlnit pe omul de afaceri Dan Șucu în urmă cu 18 ani, iar astăzi au 16 ani de căsnicie și doi băieți. Diana Șucu a vorbit în emisiunea „La Măruță” despre familia ei. 

Diana Șucu a povestit despre activitatea ei caritabilă, mai exact de unde a venit ideea înființării unei fundații, care ajută copiii bolnavi. 

„Unul dintre băieții noștri a avut o problemă de sănătate, care a ținut un an de zile, de la 3 la 4 ani. Din fericire s-a vindecat. El s-a vindecat într-un an de zile, iar noi în trei. Este o boală care omoară părintele. Este o boală autoimună, ține 3 luni, 6 luni sau un an. A debutat în urma unui vaccin. Acum nici nu se știe de la ce a făcut purpura idiopatică, adică rămâi fără trombocite. Ulterior am cunoscut mulți părinți care nici nu știau că trec prin așa ceva. Semnele sunt foarte clare: vânătăi de la genunchi în jos, unde zona este foarte vascularizată” . 



Soția investitorului de la Imperiul Leilor a povestit în continuare despre căsnicia ei. Ea spune că Dan Șucu este foarte romantic și nu uită niciodată să-i aducă flori la ocazii importante. 

„Micul dejun îl pregătesc eu. E un răsfățat. Îi duc și cafeaua în pat. Eu cânt, dansăm prin casă”.  

Diana Șucu a mai povestit despre începutul relației cu afaceristul Dan Șucu. 

„Simt nevoia să fac lumină, dintr-un punct de vedere. La un moment dat s-a rostogolit povestea asta „cum Diana Lăscărescu l-a întâlnit pe Dan Șucu, imediat după ce a divorțat”. Este o minciună. Dan s-a despărțit, a luat decizia asta în decembrie 2003, după ce i s-a întâmplat ceva extrem de urât. În ianuarie s-a întors în România din Austria. Viața a continuat un an și jumătate. El a avut o altă relație cu o doamnă, o femeie serioasă. Soțul meu nu este un aventurier, este un om serios. Eu l-am cunoscut pe Dan la un an și jumătate după ce el a avut o viață lângă doamna respectivă, care are o fetiță, prietenă cu fetele soțului meu”. 

Află mai multe detalii în materialul video de mai sus. 

Sursă foto: Instagram/ sucudiana

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni