• Emisiuni
  • La Măruță
  • Cabral, detalii din culisele show-ului "Ce spun românii"! Emisiunea revine din 6 martie la PRO TV și VOYO

Cabral, detalii din culisele show-ului "Ce spun românii"! Emisiunea revine din 6 martie la PRO TV și VOYO

Am întrebat 100 de români: care este cel mai așteptat quiz show al momentului? Și toți au răspuns: "Ce spun românii". Din 6 martie, Cabral se întoarce cu familii noi, ediții speciale și o mulțime de întrebări surprinzătoare. În fiecare zi, de la ora 18:00, pe PRO TV și VOYO. 

Au reînceput filmările pentru show-ul “Ce spun românii”, iar reporterul emisiunii “La Măruță” l-a vizitat pe Cabral chiar pe platoul de filmare.

“Am revenit tot cu familii frumoase, cu întrebări la fel de interesante și de demente și în același timp cu un public foarte fericit și mulțumit să fie aici. Ne distrăm de minune, cumva funcționează foarte bine pentru că e o rețetă pe care noi o cunoaștem și “gătim” de șapte ani. Am avut imensa bucurie, plăcere și uimire să vedem un val incredibil de simpatie pentru produs, pentru echipa asta, pentru noi în general, atunci când am luat o pauză. Noi revenim acum din 6 martie, tot de la ora 18:00”, a spus prezentatorul. 

Cabral a dat și câteva detalii din culisele celui mai așteptat quiz show al momentului. Luni, telespectatorii vor urmări o ediție specială și vor petrece o oră în compania lui Cabral și a două echipe celebre care vor intra în concurs. Actorii din Las Fierbinți și cei din Clanul se vor duela în răspunsuri ingenioase. 

“Vor fi câteva săptămâni, chiar două, de ediții speciale cu invitați incredibili, spectaculoși și câteodată șocanți! De exemplu, ce le-a plăcut celor din public foarte mult: echipa bocitoarelor. Niște doamne profesioniste care atunci când îți înțepenește trupul, sunt lângă tine și fac să se simtă ca și când chiar o să lipsești”, a dezvăluit Cabral. 

Ce întrebări le vor da bătăi de cap echipelor, dar și ce răspunsuri au oferit cei 100 de români, vedem din 6 martie, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 18:00, la "Ce spun românii". 

Mai multe în materialul VIDEO de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni