• Emisiuni
  • La Măruță
  • Ana Maria Pop, mărturisiri despre relația cu Daniel Pavel: “Noi nu ne plictisim niciodată!”

Ana Maria Pop, mărturisiri despre relația cu Daniel Pavel: “Noi nu ne plictisim niciodată!”

După două luni petrecute în Republica Dominicană, Ana Maria Pop a revenit în țară pentru o scurtă perioadă de timp. Iubita lui Daniel Pavel a fost invitată în platoul emisiunii “La Măruță”, acolo unde a oferit detalii despre relația cu prezentatorul de la Survivor România. 

“M-am întors cu multă vitamina D, bucurie și soare în suflet. Am stat două luni și voi reveni într-o lună la el. Domnu’ Dan este foarte bine, este pe val după cum ați văzut. Nu se dezice de la prezentatorul, cred eu, al anului”, a declarat Ana. 

Iubita lui Daniel Pavel a povestit că a avut parte recent de o zi de naștere cu multe surprize. 

“Familia mea a apărut în Dominicană pentru două săptămâni. Nu știam nimic, nu am bănuit nimic. A fost Daniel foarte discret. A fost o surpriză foarte faină. Am fost topită, nu știam pe cine să pup prima dată”, și-a amintit Ana. 

Cei doi îndrăgostiți și-au făcut și tatuaje, iar iubita prezentatorului de la Survivor România a explicat ce semnificație au însemnele de pe piele. 

“Infinitul a pornit din ideea că relația și ceea ce simțim noi acum, cred că se îndreaptă spre un infinit. Și e și un cuvânt frumos acolo, care pentru noi înseamnă enorm… Adică Lord – Dumnezeu. Tatuajele le-am făcut acolo în Dominicană. El are mai multe tatuaje, iar eu voiam de ceva vreme să-mi fac unul, dar nu am simțit. Este primul tatuaj la mine, probabil că și ultimul. Părinții au fost încântați… le-a plăcut mult și le-a plăcut mai ales ideea de legătură cu spiritualitatea și cu iubirea eternă", a spus partenera lui Daniel Pavel.

Cei doi sunt împreună de un an și jumătate. Tot în cadrul emisiunii, Ana a povestit cum își răsfață iubitul și ce activități adoră să facă în timpul liber: “Noi nu ne plictisim niciodată!”.

Mai multe detalii în materialul VIDEO de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni