• Emisiuni
  • La Măruță
  • Soția lui DOC, despre parcursul soțului ei în competiția Survivor 2023: „El nu e obișnuit cu lingușeala”

Soția lui DOC, despre parcursul soțului ei în competiția Survivor 2023: „El nu e obișnuit cu lingușeala”

Anca Munteanu, soția lui DOC, a fost invitată în platoul lui Măruță, unde a comentat, alături de Cristi Mitrea și Alexandra Gog, ultimele evenimente de la Survivor 2023. Ea a vorbit despre evoluția artistului în competiție și a oferit explicații despre atitudinea lui în relație cu colegii săi din echipa Faimoșilor. 

Anca și Vlad Munteanu (DOC) sunt căsătoriți de patru ani și au împreună o fetiță în vârstă de 3 ani. Soția cântărețului a venit pentru prima dată într-o emisiune TV, unde a comentat despre parcursul soțului ei la Survivor. Ea spune că l-a încurajat să participe în acest show, dar a crezut că într-o săptămână va fi acasă. 

„El a plecat setat că poate să facă partea sportivă și că nu mă interesează stânga, dreapta. Dar s-a lovit de chestii total necunoscute acolo. Am plâns vreo trei săptămâni, după care am făcut pauză”, spune ea.

Referitor la certurile din echipa Faimoșilor, în care a fost implicat și DOC, Anca menționează că soțul ei se comportă natural, preferă să spună lucrurilor pe nume. „El nu e obișnuit cu lingușeala”, precizează ea.

Soția lui consideră că DOC are nevoie de sprijin: „Mi se pare că nu o mai duce așa bine. Lui îi trebuie să se înțeleagă bine cu cineva”. 

Referitor la echipa Faimoșilor, Anca este de părere că se plâng prea mult: „Mi se par 10 oameni foarte sensibili. Dacă erau pe o insulă pustie, nu se înjurau? (nr. adică în afara unui show)

Vezi în materialul video de mai sus ce mesaj i-a transmis Anca Munteanu soțului ei, dar și cum Gabi Popescu sare în apărarea soției, Crina Abrudan

Sursă foto: Facebook/ DOC, captură video

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni