• Emisiuni
  • La Măruță
  • „Un singur punct a luat cu mine și s-a lăudat o lună întreagă”. Alin Chirilă, noi dezvăluiri despre foștii colegi de la Survivor

„Un singur punct a luat cu mine și s-a lăudat o lună întreagă”. Alin Chirilă, noi dezvăluiri despre foștii colegi de la Survivor

Alin Chirilă, fostul concurent de la Survivor România 2023, a fost invitat în emisiunea La Măruță, unde a povestit despre relația cu foștii colegi din tribul Războinicilor, dar și cu cei din tribul Faimoșilor. Luptătorul și-a dat cu părerea despre cei rămași în competiție, spunând cine are cele mai mari șanse să câștige. 

Alin Chirilă spune că nu s-a așteptat ca Bianca Patrichi să fie eliminată de la Survivor. Cu toate acestea, a menționat un posibil motiv pentru care nu a fost votată de public. 

„Bianca nu a fost tot timpul pe aceeași lungime de undă. A mers și stânga, și dreapta, probabil de asta i-a dezamăgit pe cei de acasă. Nici Krișan nu a fost foarte vocal în emisiune. A stat în spatele lui Porkolab cam tot timpul. Eu cred că între ei a fost o chestie mai intensă în prima parte a emisiunii și după unificare, Krișan a mers cu fetele de la Faimoși și Porkolab s-a simțit trădată”. 

Alin și-a dat cu părerea despre cine ar putea câștiga competiția: 

„Eu cred că o să fie o finală a fetelor. Uitându-mă pe statistici, am văzut că Ștefania a mai scăzut după punctaje. E foarte bună Porkolab pe punctaj, dar eu o susțin pe Ștefania să câștige. Din păcate, cine cred eu că va câștiga e Carmen”. 

Alin Chirilă a răspuns la noi întrebări legate de Andreea Moromete: „Este o fată care a avut ceva probleme în copilărie și are nevoie de atenție”, a menționat fostul războinic. 

Vorbind despre parcursul lui Kamara în competiție, Alin a menționat: „A fost un showmen. Toată lumea a văzut că nu e bun pe trasee, nu aduce puncte, dar în schimb a făcut mult show. A fost vocal, asta mi-a plăcut la el. Pe trasee a fost cam cel mai slăbuț, un singur punct a luat cu mine și s-a lăudat o lună întreagă”. 

Află mai multe detalii în materialul video de mai sus. 

Sursă foto: captură video, arhiva PRO TV





Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni