• Emisiuni
  • La Măruță
  • Părinții Ancăi Dumitra, mai fericiți ca niciodată! Actrița s-a căsătorit religios: „Toate vin de la iubire”

Părinții Ancăi Dumitra, mai fericiți ca niciodată! Actrița s-a căsătorit religios: „Toate vin de la iubire”

Părinții Ancăi Dumitra, mai fericiți ca niciodată! Actrița s-a căsătorit religios: „Toate vin de la iubire”

Anca Dumitra, cunoscuta actriță din „Las Fierbinți”, s-a căsătorit religios pe data de 29 aprilie. Vizibil emoționați, părinții vedetei au oferit primele declarații despre momentul unic pe care l-au trăit alături de fiica lor. Iată ce au spus la ieșirea din biserică!

Primul care a ieșit din biserică după slujbă a fost tatăl miresei. 

„Începutul e frumos. Sperăm ca toată lumea să fie mulțumită și noi în același timp. Recunosc că mi-au dat lacrimile”, au fost primele cuvinte rostite de tatăl Ancăi Dumitra după ce a ieșit din biserică.

Întrebat ce îi dorește fiicei sale, acesta a răspuns: „Ceea ce i-am oferit noi să îi ofere și soțul. Îmi place foarte mult soțul Ancăi, chiar dacă ne înțelegem mai puțin. Vorbește românește, doar că trebuie să avem translator cu familia lui.”.

Mama actriței a râs și a plâns, iar emoțiile au urmărit-o încă de la începutul săptămânii, după cum a mărturisit chiar ea pentru emisiunea lui Cătălin Măruță. 

„Am avut emoții foarte multe. Am plâns. Îmi propusesem să nu plâng, să râd, să fiu veselă, dar e normal. Emoțiile își spun cuvântul și le-am avut toată săptămâna asta. Mă trezeam la 2, la 3 noaptea, nu mai puteam să dorm, dar sunt ok”, a declarat și mama Ancăi Dumitra.

Când a aflat că fiica sa se mărită, mama Geaninei din „La Fierbinți” a recunoscut că a început să cânte și să danseze de bucurie prin casă.

„Vă spun că am vrut să mă îmbăt în seara aia de fericire. Cântam prin casă „Se mărită fata mea, nu știu Doamne ce-i cu ea”. Am fost foarte fericită și sunt foarte împlinită.

Le doresc să fie sănătoși, să se înțeleagă, să se respecte și să se iubească. Toate vin de la iubire, de la fericire, de la comunicare. Cu înțelepciune multă și cu răbdare în viață. Anca își dorește copii și o să fim lângă ei”, a declarat mama frumoasei mirese.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni