• Emisiuni
  • La Măruță
  • Andra și Andrei Bănuță, pe primul loc în trending cu piesa „Nu m-am gândit la despărțire”

Andra și Andrei Bănuță, pe primul loc în trending cu piesa „Nu m-am gândit la despărțire”

Andra Măruță a lansat piesa „Nu m-am gândit la despărțire”, în colaborare cu Andrei Bănuță. Remake-ul făcut după celebra melodie interpretată de către Dan Spătaru se află astăzi pe primul loc în topul preferințelor pe YouTube-ul românesc.

O variantă actuală și fresh a cunoscutei piese lansate de către artistul Dan Spătaru în urmă cu 40 de ani a fost realizată de îndrăgita cântăreață Andra Măruță, în colaborare cu Andrei Bănuță.

Piesa „Nu m-am gândit la despărțire” a fost lansată acum 3 zile, iar până la această oră a strâns nu mai puțin de 1,4 milioane de vizualizări.

Celebra cântăreață a anunțat lansarea piesei pe conturile sale de socializare, acolo unde a și menționat că este un cadou pentru fanii ei, dar și un omagiu adus lui Dan Spătaru, care a încetat din viață pe 8 septembrie 2004.

„Este un cadou pentru voi și un omagiu adus lui Dan Spătaru, un artist care a influențat enorm muzica ușoară și care a rămas în amintirea noastră datorită multor piese pe care le iubim și astăzi! Sper să vă placă și interpretarea noastră! Am colaborat cu Andrei Bănuță și ne-am distrat la filmările unui clip cu aer de anii ’80!”, a spus Andra pe Facebook.

În clipul piesei „Nu m-am gândit la despărțire” apare și Cătălin Măruță.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andra (@andra)


În emisunea lui Cătălin Măruță, îndrăgita artistă a declarat: „Suntem bucuroși că vă place acest cântec. Întotdeauna este emoție, mai ales că este o piesă atât de iubită și atât de cântată. Pentru mine asta este cea mai mare satisfacție, pentru că am readus un refren foarte ascultat în atenția oamenilor și chiar a tinerilor care probabil nu știau acest cântec. Îmi era teamă să nu fie bine primit pentru că intenția nostră a fost extraordinară”, a declarat Andra Măruță.

Piesa a ajuns și la soția lui Dan Spătaru, Sidonia, care a ascultat-o cu drag, felicitându-i pe cei doi artiști, Andra și Andrei Bănuță.

„Super! Felicitări! O să fie în topul topurilor”, a fost mesajul primit de Cătălin Măruță de la soția lui Dan Spătaru.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni