• Emisiuni
  • La Măruță
  • "L-am subestimat enorm de mult pe Krișan. Știe ce face". Maria Lungu, impresii despre parcursul lui Andrei Krișan la Survivor

"L-am subestimat enorm de mult pe Krișan. Știe ce face". Maria Lungu, impresii despre parcursul lui Andrei Krișan la Survivor

Finala Survivor are loc săptămâna viitoare. Din acest motiv, Mara Lungu, Cristi Mitrea și Alexandra Gog s-au strâns în platoul La Măruță pentru vorbi despre parcursul concurenților în emisiune, mai ales cel al lui Andrei Krișan.

După ce în ultima perioadă, Andrei Krișan a fost câștigătorul tuturor probelor de recompensă și de colan, concurentul a intrat în atenția publicului, dar și a foștilor concurenți.

Maria Lungu, fostă războinică și colegă de echipa cu Andrei Krișan, și-a spus părerea cu privire la parcursul lui și la relația cu Ștefania și Carmen Grebenișan, după ce Alexandra Gog a adus în discuție faptul că Dan Ursa este supărat pe alegerile lui Andrei:

"E foarte supărat Dan, e foarte supărat pentru că aseară a câștigat jocul de recompensă Andrei Krișan și iar a preferat să le ia pe Ștefania și Carmen Grebenisan în Columbia și nu pe Dan", a spus Alexandra Gog.

"Ziceam eu în emisiune că Krișan are 20 de cuvinte la el, dar se pare că sunt mai multe acolo. L-am subestimat enorm de mult pe Krișan și face bine ceea ce face, pentru că s-a apropiat de Grebenișan, s-a apropiat de Ștefania. Cu siguranță este o strategie, deja a înțeles și el mersul lucrurilor și se strâng rândurile și acum lupta este fiecare pentru sine." a intervenit Maria Lungu.

Vezi momentul complet în materialul video de mai sus.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni