Carmen Grebenișan, despre experiența Survivor

Invitată în platoul "La Măruță", Carmen Grebenișan a vorbit despre parcursul său la Survivor, despre ce a însemnat să părăsească competiția în finală și care este relația sa cu Andrei Krișan.

Carmen Grebenișan se numără printre ultimii trei finaliști la Survivor. Aceasta a părăsit competiția în duelul cu Dan Ursa, finala având loc între acesta și Andrei Krișan. Ajunsă în platoul "La Măruță", influencerul a dezvăluit ce crede despre câștigătorul Survivor, Dan Ursa.

"Eu mă simt câștigată. Eu nu știam ce se vorbește, eu simțeam că merit la fel de mult ca și restul. Și simțeam că în momentul în care s-a câștigat a fost corect pentru că eu nu aveam de unde să stiu ce se întâmplă afara. Eu trăind cu oamenii ăștia, am simțit că toți, fiecare dintre noi merita la fel de mult, asta am simțit", a spus aceasta despre victoria lui Dan Ursa.

Un alt subiect abordat alaturi de Cătălin Măruță, Cristi Mitrea și Alexandra Gog este cel legat de relația sa cu Andrei Krișan. După prietenia lor strânsă din Survivor, au apărut în presă speculații cum că cei doi ar fi avut o legătură. Faptul că influencerul a fost văzută fără verighetă a întărit această idee. Sinceră, cum ne-a obișnuit, Carmen a dezvăluit că nu-și poartă verigheta deoarece nu îi încape pe deget din cauza retenției de apă, iar relația cu Andrei este strict una de prietenie.

"Adevărul e că eu, Andrei Krișan, Ștefania și Bianca ne-am apropiat foarte tare. El de noi mai degrabă. N-a mai empatizat cu grupul său de Războinici, el ne-a și zis că oamenii ăștia vorbesc doar despre strategii (...) și cumva de fiecare data seară stăteam să mâncam împreună. A fost totul natural, a fost de-a grupului. Și a simțit nevoia în momentul în care a câștigat recompensele să ne ia pe noi..."

Vezi momentul complet în materialul video e mai sus.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni