• Emisiuni
  • La Măruță
  • Vlăduța Lupău și Rapsozii Maramureșului, numărul 1 în trending cu cel mai nou colaj muzical

Vlăduța Lupău și Rapsozii Maramureșului, numărul 1 în trending cu cel mai nou colaj muzical

Vlăduța Lupău a bifat o nouă colaborare de succes și este numărul 1 în trending Youtube România. Colajul muzical „Cu ei, cu ei, numai cu ei” a adunat peste 1,6 milioane de vizualizări în doar câteva zile. 

„Tu știi că e o bucurie pentru fiecare artist. Aș minți să zic că nu mă simt bine. Ne simțim bine, pentru că suntem cu toții pe locul 1”, a declarat Vlăduța Lupău în emisiunea La Măruță. Artista n-a venit singură ci alături de cei cu care împarte succesul, băieții de la Rapsozii Maramureșului.

„Mă simt foarte bine! Pentru asta vreau să le mulțumesc din suflet încă și încă o dată oamenilor care ne ascultă, care ne lasă comentarii, care se petrec pe muzica noastră. E mare lucru și jos pălăria pentru publicul nostru! E un colaj format din trei piese, oarecum sunt niște piese vechi, care aparțin anumitor artiști.. nu sunt ale mele cap-coadă, dar sunt reinterpretate. Prima piesă nu este de la noi din România, de la turci este cumpărată linia melodică și versurile sunt făcute de către echipa Viper Production”, a adăugat artista. 

Vlăduța a povestit că urmează o vară încărcată, plină de concerte pe litoral. Luna aceasta, artista își va sărbători și băiețelul. Micuțul Iair va împlini un anișor, iar Vlăduța știe deja ce și-ar dori să fie acesta când va fi mare. 

„O să zică lumea oricum nu o să fie ce îți dorești tu. O să fie ce vrea el. Eu îmi doresc să fie fotbalist, dar nu așa de liga…vreau de Champions League”, a spus amuzată artista. 

Mai multe în materialul VIDEO de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni