• Emisiuni
  • La Măruță
  • Julia Chelaru, petrecere de pomină de ziua ei: „Au fost prieteni doar cu energie pozitivă”

Julia Chelaru, petrecere de pomină de ziua ei: „Au fost prieteni doar cu energie pozitivă”

Recent, Julia Chelaru și-a serbat ziua de naștere și a avut parte de o petrecere surpriză pe care o nu va uita niciodată. Julia a petrecut alături de prieteni până la 5 dimineața. 

„Cred că a fost cea mai frumoasă petrecere pe care am avut-o vreodată. Pentru că s-a îmbinat utilul cu plăcutul. S-a cântat. A fost Vali Vijelie, Georgiana Lobonț, Nicu Paleru... S-a dansat, s-a băut, s-a mâncat. A fost superb. Am câteva poze și probabil că pozele vorbesc de la sine. (...) Petrecerea a fost surpriză ca să zic așa din partea lui Florin Petrescu alias Axinte. Este impresarul meu de atâția ani și ce s-a gândit că merit și eu o petrecere așa cum trebuie. Și mă bucur că au fost prieteni doar cu energie pozitivă, oameni frumoși pe care îi știm de atâția ani. A fost super, am stat până la 5 dimineața!”, a povestit vedeta. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julia Chelaru ????????????????????????️???? (@juliachelaru)

Julia spune că trăiește o etapă frumoasă a vieții și că dacă ar putea da timpul înapoi nu ar schimba nimic. 

„Întotdeauna perioada prezentă este cea mai mișto. Chiar sunt foarte bine și faptul că am trecut prin etapele astea nu poate decât să mă bucure. Oricum ar fi, ele te ridică și mereu înveți lucruri noi. Sunt lecții de viață. Nu aș schimba nimic. Nu am niciun regret pe lumea asta. Acum chiar trăiesc o perioadă foarte mișto și profesional și legat prietenie, și sufletește (...) Cu dragostea este bine. Stau bine la capitolul ăsta, nu stau rău deloc, dar nu vreau să mai vorbesc public despre asta decât dacă cine știe se întâmplă un eveniment mai deosebit”, a spus artista care a trecut printr-un divorț dureros în urmă cu câțiva ani. 

Întrebată dacă ar mai îmbrăca rochia de mireasă, Julia a răspuns: „Nu știu... poate așa pe malul mării. Nu e un scop în sine. Eu mi-am trăit evenimentul ca să spun așa și nu despre asta e vorba într-o relație. Să fim noi bine, să fim liniștiți și nu trebuie să demonstrăm nimănui nimic”.

Mai multe în materialul VIDEO de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni