• Emisiuni
  • La Măruță
  • În exclusivitate La Măruță, Valentin Sanfira a vorbit despre coșmarul vieții: „Fără cască, muream pe loc!”

În exclusivitate La Măruță, Valentin Sanfira a vorbit despre coșmarul vieții: „Fără cască, muream pe loc!”

În exclusivitate La Măruță, Valentin Sanfira a vorbit despre coșmarul vieții: „Fără cască, muream pe loc!”

Astăzi, o țară întreagă a trăit cu sufletul la gură confesiunile emoționante ale lui Valentin Sanfira, un cunoscut artist din România. Acesta a vorbit în direct, La Măruță, despre accidentul cumplit pe care l-a suferit în Italia. 

O perioadă destinată relaxării s-a transformat într-un adevărat coșmar pentru cântărețul de muzică populară: „Am plecat și noi trei zile într-o vacanță scurtă în Italia”, a început acesta. Însă destinația aleasă nu a fost cel mai sigur loc pentru un concediu: „Se circulă dezastruos! Nu-ți dă nimeni prioritate”, a declarat Valentin stupefiat. 

În exclusivitate La Măruță, artistul a relatat toată experiența sfâșietoare: „Eu am venit pe drumul meu cu prioritate și un domn cu o dubă neagră a tăiat curba. Pe partea mea dreaptă erau mașini parcate neregulamentar, jumătate din stradă era ocupată de mașini parcate. În momentul în care el a tăiat curba, eu m-am ferit, un pic am tras de scuter și m-am agățat de o oglindă de la mașinile parcate. În momentul ăla, m-a aruncat pe stradă, am căzut direct cu capul pe asfalt. Dacă nu aveam cască... muream pe loc!”, a spus Valentin în fața unei țări întregi. 

Mai mult decât atât, invitatul lui Cătălin Măruță a vorbit despre teroarea pe care a simțit-o în momentul accidentului: „Într-o fracțiune de secundă, viața îți trece prin fața ochilor”. Pe lângă durerea sufletească, Valentin a fost nevoit să o înfrunte și pe cea fizică: „Am căzut cu șoldul pe asfalt și scuterul mi-a căzut exact pe picior și s-a frânt femurul. Capul femural s-a rupt pe loc”. 

Totuși, chinul nu s-a terminat odată cu întâmplarea nefericită. Adevăratele momente de groază au avut loc după: „M-au ținut aproape patru zile cu durere în spital și nu voiau să mă opereze. Ziceau că ei operează în funcție de urgențe și că la mine nu este o urgență și că pot să stau așa. Stăteam cu piciorul rupt, Codruța plângea pe holurile spitalului”, a povestit Valentin Sanfira, sub privirea înlăcrimată a soției. 

În urma unei operații ce a costat 10.000 de euro și după două săptămâni de spitalizare, artistul s-a putut întoarce acasă, în România, unde a avut parte de un tratament profesionist din partea medicilor. 

Nu ratați noi momente senzaționale, de luni până vineri, de la ora 15:00, live, La Măruță, la PRO TV și pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni