• Emisiuni
  • La Măruță
  • Ce preț are fericirea? Pavel Bartoș, Iuliana Marciuc, Fuego și alte vedete răspund

Ce preț are fericirea? Pavel Bartoș, Iuliana Marciuc, Fuego și alte vedete răspund

La Vorbește lumea, vedetele au răspuns la o întrebare cât se poate de profundă și de...spinoasă.

"Ce preț are fericirea?" a fost tema ridicată de corespondentul Vorbește lumea. Vedetele nu au fost puse în încurcătură de întrebare, dar răspunsurile au fost cât se poate de variate.

Iuliana Marciuc: "Am plătit un preț când vorbeam la telefon cu prietenii, pentru că pentru mine prietenia înseamnă fericire și erau vremuri când plăteai dacă vorbeai. Acum abonamentele sunt mult mai avantajoase și nu contează cât vorbești, dacă vorbești. Dar îmi amintesc că dacă vorbeai două ore, trei ore pe zi, te ustura la buzunar."

Elena Gheorghe: "Eu cred că întotdeauna are un preț fericirea, dar până la urmă suntem aici pe pământ ca să fim fericiți și asta este starea noastră naturală. Noi când ne naștem , ne naștem fericiți."

Vezi și Galeria foto:

Gallery

Vezi și Galeria foto:

Gallery

Paul Surugiu-FUEGO: "Eu sunt un om care are zâmbetul pe buze, care e fericit mereu, chiar dacă am fost un copil care a crescut foarte decent și poate uneori am plâns pentru că nu am avut și eu o portocală în perioada comunistă sau un kiwi, îmi doream atât de mult să servesc un sirop de kiwi pe care mama, cu greu îl aducea de la Budapesta. Fericirea mea în 30 de ani a fost pe scenă."

Gallery

Vezi și Galeria foto-Pavel Bartoș, alături  de soția sa:

Pavel Bartoș: "În clipa în care spunem că trebuie să plătim un preț, e ca și cum am face un efort mare. Nu, trebuie doar să realizăm ce ni se întâmplă, trebuie să tindem să facem ceea ce ne place, cu toate sacrificiile necasare și atunci, cumva, ele vin de la sine."

Ce spun despre fericire Andreea Marin, Amalia Enache și alte vedete din showbiz, vedeți în video atașat:

​FOTO: CAPTURĂ EMISIUNE 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni