• Emisiuni
  • La Măruță
  • Amalia Năstase, despre construirea caselor Ronald McDonald, pentru părinții copiilor diagnosticați cu cancer! Cum poți ajuta

Amalia Năstase, despre construirea caselor Ronald McDonald, pentru părinții copiilor diagnosticați cu cancer! Cum poți ajuta

Fundația pentru Copii Ronald McDonald susține copiii din spitale și le aduce părinții aproape.

Înființată în 1998 în România, Fundația pentru Copii Ronald McDonald a creat și a susținut constant programe care vin în ajutorul copiilor și familiilor din țară, dar și care răspund la apelurile sistemului public de sănătate.

Fundația pentru Copii Ronald McDonald are drept programe principale cele 3 Case Ronald McDonald, case unde părinții micilor pacienți beneficiază de cazare, mese calde zilnice, pachete cu bunuri de primă necesitate, consiliere și tot de suportul de care aceștia au nevoie.

Casele sunt construite chiar în incinta Spitalelor Clinice de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu” din București, „Louis Țurcanu” din Timișoara și „Sf. Maria” din Iași.

Amalia Năstase a venit La Măruță și a promovat aceste metode prin care puteți ajuta construirea acestor case unde sunt cazați părinții copiilor bolnavi de cancer.

Amalia Năstase: Sunt bine! Avem această campanie pe care o avem în fiecare an și mulțumesc. Azi era în casa Ronald un tată al unui băiat de 14 ani de la Grigore Alexandrescu, a zis că trebuie să trimit poze acasă că lumea nu mă crede că stau în condiții așa bune. (...) Sunt trei case și am avut și părinți care au stat un an și opt luni.

Dacă vreți să ajutați, puteți să:

-dați un SMS la 8845-cuvântul Familie, se oferă 2 Euro pe lună;

- îl cumpărați pe RIN, maimuțoiul frumos al cărui preț merge către această cauză;

​-donați direct AICI;

FOTO: CAPTURĂ LA MĂRUȚĂ

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni