• Emisiuni
  • La Măruță
  • Andi Moisescu și Renate-Roca Rozenberg, despre Electric Castle 2024, o ediție epică! "Este una dintre cele mai frumoase ocazii de a evada"

Andi Moisescu și Renate-Roca Rozenberg, despre Electric Castle 2024, o ediție epică! "Este una dintre cele mai frumoase ocazii de a evada"

La Măruță, Andi Moisescu și Renate Roca-Rozenberg au venit să povestească despre un Electric Castle 2024 care sună epic!

Ambii au mărturisit, cu zâmbetul pe buze:

Andi Moisescu: "De la a doua ediție sunt. Prima mi-a scăpat! Electrc Castle e una dintre cele mai frumoase ocazii de a evada! Este un festival despre evadarea în libertate! Ai telefon acolo, dar nu ai nevoie de el."

Renate-Roca Rozenberg: "Nu o spunem noi, o spun oamenii care vin an de an. E din ce în ce mai frumos să organizăm."

Cu Massive Attack, Bring Me The Horizon și Queens of The Stone Age ca invitați principali confirmați, a 10-a ediție a festivalului se anunță cu foarte mult rock și trip hop. Lista artiștilor e completată de Chase and Status (live), Marc Rebillet, Nina Kraviz, Bonobo, Dj Shadow, Sleaford Mods, printre multe alte nume, și un invitat supriză: Shaquille O'Neal aka DJ Diesel, legendă NBA și auto-proclamat "dubstep dad".

Fanii au șansa de a vedea toate aceste nume la Electric Castle la un preț de doar 119 Euro, o promoție specială până în 20 decembrie.

Una dintre cele mai recognoscibile figuri din lume, indiferent dacă e pe terenul de baschet sau în spatele platanelor: Shaquille O'Neal e pe afișul EC ca DJ Diesel, omul ce a convertit energia din sport în set-uri intense de dubstep.

Abonamentele pentru ediția 2024 a festivalului sunt disponibile la prețul de 119 Euro, în ofertă specială până la data de 20 decembrie, cu posibilitatea de achiziție în 6 rate. Lista completă a artiștilor confirmați, toate tipurile de abonamente disponibile și opțiunile de cazare în campingul festivalului pot fi găsite pe www.electriccastle.ro

FOTO: CAPTURĂ LA MĂRUȚĂ 

Share

Citește și

De 1 Decembrie, Lili Sandu, Adela Popescu, Shurubel și Bogdan Ciudoiu, împreună cu Măruță! "Ce părere aveți despre formula asta?"

De 1 Decembrie, Lili Sandu, Adela Popescu, Shurubel și Bogdan Ciudoiu, împreună cu Măruță! "Ce părere aveți despre formula asta?"

Publicat

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni