• Emisiuni
  • La Măruță
  • Cătălin Zmărăndescu, alături de echipa de copii campioni pe care îi antrenează! Cum l-a schimbat apropierea de Dumnezeu

Cătălin Zmărăndescu, alături de echipa de copii campioni pe care îi antrenează! Cum l-a schimbat apropierea de Dumnezeu

Sportivii clubului Zmărăndescu Sports Academy Târgoviște România au participat la Campionatul European de Brazilian Jiu Jitsu Knockout Store, desfășurat la Dublin și s-au făcut extrem de remarcați.

Echipa plină de medaliați a venit La Măruță și a stat la povești alături de Zmără.

Cătălin Zmărăndescu: "Am o echipă de copii minunați și se văd rezultatele muncii noastre și a lor în special. Da, fiica mea, Matilda, e prima campioană europeană de jiu-jitzu brazilian, care are vârsta de cinci ani."

Matilda, fiica lui Cătălin Zmărîndescu: "Mă antrenez o dată pe zi, o oră, o oră jumătate pe zi."

Cătălin Zmărăndescu: "Se antrenează cu mine și cu colegii ei."

Mai departe, Zmără a vorbit și despre întoarcerea la Dumnezeu, care i-a schimbat total viața:

"M-am îndepărtat foarte tare, dar Dumnezeu îți dă semn că acolo trebuie să te întorci cu adevărat. (...) Dacă vrei să fii împlinit, trebuie să crezi în Dumnezeu, în ceea ce suntem noi de fapt, în ortodoxie și în ce suntem noi. (...) Vrei să te șochez puțin? Ieri m-am împăcat cu Mihai, băiatul meu. Lucrurile se schimbă. Acum suntem OK. Nu ne-am văzut, vreau să îl văd, vreau să îi văd băiatul. De șase ani nu vorbeam,. Important e prezentul. (...) Trebuie să ți se întâmple ceva mai puțin plăcut. La mine a fost acum o lună, din fericire diagnosticul nu avea treabă cu realitatea. Dar frica a intrat în tot corpul, Primisem un diagnostic care m-a întors la Dumnezeu. "

Cătălin Zmărăndescu, primul campion european dat de România în arte marțiale, câștigătorul unor titluri și în MMA și box, a fost vreme de 16 ani bodyguardul lui Gigi Becali. Și fiul său, Mihai, este campion MMA. A devenit recent tată, iar acum viața lui s-a schimbat total.

Cătălin Zmărăndescu trăiește acum în Târgoviște, alături de soția Luiza și cei doi copii, Matilda Victoria (5 ani) și Vladmir Cătălin (3 ani).

FOTO: CAPTURĂ LA MĂRUȚĂ/ Pro Tv/ Cătălin Zmărăndescu Instagram

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni