• Emisiuni
  • La Măruță
  • Mioara Velicu a venit la colindat La Măruță! "La vârsta mea, dacă mă ajută Dumnezeu împlinesc 80 de ani la anul, dacă sunt solicitată de tineri, înseamnă cu sunt bunișoară. Nu bună, dar bunișoară."

Mioara Velicu a venit la colindat La Măruță! "La vârsta mea, dacă mă ajută Dumnezeu împlinesc 80 de ani la anul, dacă sunt solicitată de tineri, înseamnă cu sunt bunișoară. Nu bună, dar bunișoară."

Cu fasole bătută, cu varză și cu plăcintă cu dovleac, dar și cu un costum tradițional minunat, Mioara Velicu a venit La Măruță să colinde.

Cu fasole bătută, cu varză și cu plăcintă cu dovleac, dar și cu un costum tradițional minunat, Mioara Velicu a venit La Măruță să colinde.

​Cea pe care a prezentat-o emblema muzicii populare a interpretat un colind cu totul special pe care îl puteți asculta în video-ul atașat.

Mioara Velicu: "De Crăciun nu mă lasă fetele să plec nicăieri. Stau acasă, vine Moșul, de abia aștept. Eu îmi doresc sănătate, să dea Dumnezeu la toată lumea. Un turist a întrebat un copil, îți dau un dolar dacă îmi spui unde este Dumnezeu. Copilul i-a spus eu îți dau doi dolari dacă îmi spui unde nu este Dumnezeu. Vreau să fiu acasă de sărbători, să îmi amintesc de copilăria unde mergeam la colindat. Mergem pentru nuci, dar mai mult pentru bani. (râde). Doamne, ce copilărie frumoasă am avut. (...) La vârsta mea, dacă mă ajută Dumnezeu împlinesc 80 de ani la anul, dacă sunt solicitată de tineri, înseamnă cu sunt bunișoară. Nu bună, dar bunișoară."

FOTO: La Măruță 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni